Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW apstiprina – oktobrī tiks prezentēta jaunā 5. sērija un i5, nākamgad sekos i5 Touring

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW jau vairāk nekā gadu aizvada testus ar jaunās paaudzes 5. sēriju, taču auto allaž ir apslēpts maskējošajā krāsojumā un ražotājs līdz šim nebija publicējis nevienu oficiālu attēlu, kur būtu redzams kaut vai auto siluets. BMW beidzot ir publicējuši attēlu, kurā jaunā 5. sērija ir paslēpta zem pārvalka, vienlaikus apstiprinot svarīgu informāciju – jaunās paaudzes 5. sērijas sedans ar benzīna motoru, kā arī elektriskais i5 ieradīsies šā gada oktobrī, savukārt pēc jaunā gada sagaidīsim arī Touring versiju gan parastajai, gan elektriskajai versijai.

    BMW valdes priekšsēdētājs Olivers Cipse uzsvēris, ka i5 Touring tiks piedāvāts Eiropā, jo pie mums universāļa virsbūve joprojām ir gana populāra. Tāpat ir jaunumi par M modeli. “Pilnībā elektriskais BMW i4 M50 demonstrē, kā BMW sapludina elektromobilitāti un braukšanas dinamiku. Tas bija vislabāk pārdotais BMW M modelis visā pasaulē. Varu apstiprināt, ka no M divīzijas sagaidīsim pilnībā elektrisku “Performance” modeli, kas tiks iekļauts 5. sērijas sedana piedāvājumā,” ikgadējā preses konferencē izteicās Cipse.

    Pagaidām par šo M divīzijas “Performance” modeli ir zināms ļoti maz, taču, ja paraugāmies uz iepriekšminēto i4 M50 versiju, tad varam nešaubīties, ka šim auto būs vismaz divi elektromotori, bet jauda pārsniegs 500 zirgspēkus.

    Tiem, kas nevēlas pārkāpt uz elektroauto, BMW ir sagādājis benzīna, dīzeļa un plug-in hibrīda iespējas. Tiesa, dīzeļi nebūs pieejami visur, bet gan tikai noteiktos reģionos. Visi iekšdedzes dzinēji tiks aprīkoti ar 48V mild-hybrid sistēmu, savukārt izklaides funkcijas nodrošinās nupat izziņotā BMW iDrive 8.5 multimediju sistēma. Plašāka tehniskā informācija par jauno auto, visticamāk, būs pieejama tuvāk oficiālajai prezentācijai.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma