Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen 15. martā sniegs pirmo ieskatu jaunā elektriskajā modelī, iespējams ID.2

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja Volkswagen sociālās saziņas vietņu konti informē, ka 15. martā VW sniegs pirmo ieskatu jaunā elektriskajā modelī. Pasākuma sākums plānots 19:20 pēc Latvijas laika un to tiešraidē varēs redzēt Volkswagen kontos Youtube, LinkedIn un Twitter.

    Volkswagen izmantojis tēmturi #VWforthepeople, kas jau izraisījis spekulācijas, ka Volkswagen grasās demonstrēt lētāku, plašākām masām pieejamāku elektroauto. Tas, savukārt, radījis spekulācijas, ka Volkswagen pirmoreiz nodemonstrēs, kādā virzienā ražotājs strādā ar gaidāmo ID.2 modeli.

    “Demonstrēsim auto, kas ir ne tikai ieskats jaunā sērijveida modelī, bet vienlaikus iepazīstinās ar jaunu dizaina valodu, ko plānojam izmantot savos nākotnes modeļos,” teikts Volkswagen oficiālajā paziņojumā. Tāpat zināms, ka pasākumā piedalīsies vairāki vadošie VW cilvēki, tostarp zīmola vadītājs Tomass Šēfers, galvenais dizaineris Andreass Mindts un vēl vairākas augstu stāvošas amatpersonas.

    Gaidāmais ID.2 modelis pie klientiem sāks ierasties 2025. gadā. Tas ir paredzēts kā lētāks, pieejamāks elektroauto ar bāzes cenu ap 25 tūkstošiem eiro. Britu medijs Autocar informē, ka ID.2 būs pirmais modelis, kas izmantos uzlaboto MEB+ platformu, kas sniegs iespējas lādēt auto ar lielāku jaudu, nodrošinās lielāku nobraucamo attālumu ar vienu uzlādi un visādi citādi būs pārāka par šobrīd aktuālo MEB platformu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars Dzerve
    13.03.2023 15:23

    Izskatās pēc pagarināta e-up

    Jānis
    15.03.2023 09:48

    Ir taču jau ID.4 ! Atkal sākam ar ID.02 ???
    https://www.volkswagen.lv/lv/chose-your-volkswagen/models/ID4.html

    Krotow
    15.03.2023 10:35
    Reply to  Jānis

    Tie ir dažādas klases auto. ID.4 ir milzenis. ID.2 – pēdējā Polo izmērā.

    Reklāma