Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW prezentē jaunu, modernizētu iDrive multimediju sistēmu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW nācis klajā ar jaunāko versiju savai iDrive multimediju sistēmai. Jaunajā iDrive 8.5 sistēmā BMW zināmā mērā smēlušies iedvesmu no viedtālruņiem un to funkcionalitātes, lai censtos uzlabot lietošanas pieredzi un ērtības autovadītājiem.

    Ražotājs norāda, ka vadītāji var brīvāk konfigurēt galveno izvēlni un “home screen”, pēc saviem ieskatiem pārbīdot dažādas ikonas, līdzīgi kā to varam darīt tālruņos. Tāpat kopējā saskarsne esot padarīta vienkāršāka un saprotamāka. BMW centies ieviest “zero-layer” sistēmu, kas nozīmē, ka konkrētai funkcijai var piekļūt, neejot cauri vēl piecām apakšizvēlnei.

    Reklāma

    BMW sola, ka jaunie uzlabojumi sistēmu padarījuši veiklāku un tā mazāk novērš uzmanību, kad atrodaties pie stūres un braucat. Jaunā sistēma pamazām tiks ieviesta sākot no vasaras, tiesa, šī sistēma nonāks izmēros lielākajos modeļos kā 7. sērija. iX. XM, X5, X6 un X7. Izmēros mazākajiem modeļiem kā 3. sērijai un citiem būs jāpagaida pilnīgi jaunā iDrive 9 sistēma, kas balstīta Android OS programmatūrā. Ja iDrive 8.5 tomēr varam uzskatīt kā starpposmu vai feisliftu esošajai sistēmai, tad iDrive 9 būs pilnīgi jauna programmatūra. Tā vispirms nonāks nākamā gada X1 modelī, bet vēlāk tiks ieviesta arī citos modeļos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ezgg
    13.03.2023 12:23

    Tikai 13.99 mēnesī.

    Reklāma