Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā pieejams ārējo akumulatoru nomas serviss “Power Rabbit”

    Jaunākie raksti

    Pateicoties Instagram reklāmām manīs acīs nonāca uzņēmums Power Rabbit, kas ir ārējo akumulatoru nomas serviss un radīts Latvijā.

    Jaunais serviss piedāvā uz noteiktu laiku iznomāt ārējo bateriju, lai tādējādi uzlādētu savu ierīci, kamēr lietotājs ir ceļā vai vienkārši pēkšņi baterijas līmenis ir kritiski zems. Power Rabbit dažādās vietās ir novietojis savas stacijas ar sešiem vai divpadsmit akumulatoriem. Viena akumulatora ietilpība būs 5000mAh, un tas svērs 150g. Uzlādi varēs veikt ar USB-C, Micro USB un Lightning pieslēgvietām.

    Reklāma

    Lai sāktu nomu, būs nepieciešams lejupielādēt Power Rabbit lietotni un noskenēt konkrētās stacijas QR kodu, kas ļaus to identificēt. Pēc tam algoritms automātiski piešķirs to akumulatoru, kas ir visvairāk uzlādēts, kā arī netiks izsniegts bojāts akumulators. Pirmās stundas cena ir 1.99 EUR, bet katra nākamā 1.49 EUR, taču kopējā dienas maksa nepārsniegs 6.99 EUR, un vienu akumulatoru varēs izmantot līdz trim dienām.

    Pagaidām uzlādes stacijas ir pieejamas dažādās vietās Rīgā un vienā vietā Ogrē.

    Vai kādam jau ir izdevies pārbaudīt šo servisu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    13.03.2023 08:26

    Novērojot, ka jauieši visi vazājas ar power bankām, varu saprast, kāpēc radās šis pasākums.TIk jāsaprot, kā tiks izkontrolēts, ka baterija tiks atgriezta atpakaļ? Ja pat Bolt skrejriteni ši pati paaudze nevīžo novietot normāli jebkurā vietā, kur tas atļauts.

    Skābene
    13.03.2023 12:43
    Reply to  Usinss

    Varbūt arī nevajag atgriezt!? Ja neatnesi laikā – nopirki par x3 cenu! Atvelk no kartes un miers!

    digitalk
    13.03.2023 12:59
    Reply to  Usinss

    5000 mAh powerbanka maksā no 10 eiro, neatgriežot tu atstāj 21 eiro. rēķini pats.

    Biteme
    13.03.2023 13:44

    piešķirs to akumulatoru, kas ir visvairāk uzlādēts – teorētiski varētu izsniegt arī bateriju ar uzlādes līmeni 8% vai tomēr ir minimālais slieksnis, mazāk par kuru neizsniegs?
    Turklāt telefonam un laptopam ir atšķirīgas prasības un kas derētu pirmajam, būs par īsu otrajam…..

    Biteme
    13.03.2023 14:42

    Tas ir viens no jautājumiem, ko būtu vērts noskaidrot pirms publikācijas, lai būtu pievienotā vērtība? Jo pārējo varam izlasīt viņu vietnē, kur ļoti bieži atkārtojas frāze “ātri un viegli” – acīmredzot, analoģija ar trušu vairošanos ir kalpojusi par iedvesmu nosaukumam.

    Reklāma