Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play pirms lietotnes lejupielādes informēs, ja tā var nedarboties korekti

    Jaunākie raksti

    Google Play lietotņu veikals saņēmis noderīgu uzlabojumu, kas, balstoties uz lietotāju datiem, informēs par to, vai potenciālajai lietotnei varētu būt kļūdaina darbība lejupielādējamā ierīcē.

    Informācija par šādām izmaiņām un uzskaiti Google Play veikalā parādījās pagājušajā gadā, bet šādi paziņojumi netika redzēti bieži, taču situācija sāk mainīties. Google ir izveidojusi algoritmu, kas nosaka, vai lietotne pārstāj darboties vai notiek tās sastingšana. Ja šāda situācija notiek 1% no visām ierīcēm, tad lietotne tiek uzskatīta par kļūdaini darbojošos.

    Reklāma

    Taču interesantāks uzlabojums ir tas, ja šīs problēmas notiek 8% gadījumu konkrētajā ierīcē, Google Play veikalā parādīsies informatīvs paziņojums, ka lietotnes darbība var nebūt stabila. Lietotājam joprojām būs iespēja to lejupielādēt, taču Play veikals pats informēs par šādu problēmu.

    Izstrādātājiem ir pieejama informācija par to, kāpēc lietotne ir pārtraukusi darbību vai iepauzējusies. Līdz ar to ir iespējams to labot un samazināt kļūdaino darbības procentu, un atbrīvoties no šī paziņojuma par savu produktu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma