Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākusies piektās paaudzes Toyota Prius Plug-in Hybrid rezervēšana tiešsaistē

    Jaunākie raksti

    Aizpildot iepriekšējās pasūtīšanas tiešsaistes formu, jau tagad ir iespējams rezervēt jauno Prius, kas būs pieejams tikai Plug-in Hybrid versijā. Rezervācija dod tiesības pasūtīt automašīnu priekšpasūtīšanas periodā, taču nav saistoša.

    Toyota atklāj jaunu nodaļu ar pilnīgi jauno piektās paaudzes Prius – automobili, kas pēc izlaides 1997. gadā kļuva par īstu ikonu, noteica nākotnes tendences un atstāja milzu iespaidu uz visu nozari.

    Reklāma

    Jaunais Prius ir pieejams tikai kā Plug-in Hybrid jeb uzlādējamais hibrīds, un tagad to var pasūtīt, veicot rezervāciju tiešsaistē. Jaunais Prius atkal izceļas ar atšķirīgu stilu, un tam ir kupejām raksturīgs siluets – ar elegantām, modernām līnijām, kas, iedvesmojoties no dabiskās gaisa plūsmas, rada tīru kopējo iespaidu.

    Būdams jauno tehnoloģiju ceļa rādītājs, Prius vienmēr ir iedvesmojis citu modeļu nākotni, un jaunā paaudze ir šī pioniera gara turpinātāja.

    Prius Plug-in Hybrid ar uzlabotu akumulatoru bloku reprezentē visaptverošu tehnisko evolūciju: īpaši efektīvā hibrīdsistēma nodrošina 69 km nobraukumu tīrā elektriskajā režīmā, un automobiļa CO2 izmeši ir tikai 19 g/km (visi dati atkarīgi no galīgās homologācijas).

    Jaunās paaudzes hibrīdsistēma paceļ braukšanas pieredzi jaunā līmenī, nodrošinot lielāku jaudu un augstāku efektivitāti. Jaunais 2 litru motors attīsta 148 DIN ZS (111 kW) jaudu, tas ir apvienots ar jaunu 160 DIN ZS (120 kW) elektromotoru un sistēmas summārā jauda sasniedz 223 DIN ZS (164 kW). Salīdzinot ar pašreizējās paaudzes uzlādējamā hibrīda 122 DIN ZS (90kW) spēka agregātu, ievērojami palielinātā jauda nozīmē daudz straujāku paātrinājumu un lielāku atsaucību. Savukārt jaunā virsbūve ir veidota, lai optimizētu gaisa plūsmu un panāktu izcilu degvielas patēriņa efektivitāti, vadāmību un stabilitāti.

    Jaunais Prius pārspēj cerības ne tikai veiktspējas, efektivitātes un estētikas ziņā, bet arī drošības jomā. Pateicoties Toyota T-Mate ar jaunākās paaudzes Toyota Safety Sense (TSS), kuru tagad var ērti atjaunināt attālinātajā bezvadu režīmā, tas piedāvā plašāku risku noteikšanas un aktīvās drošības funkciju klāstu nekā jebkad iepriekš.

    Jaunā Prius priekšpasūtījumi tiešsaistē tiks pieņemti līdz 31. martam. Jaunā Prius sākuma cena Latvijā ir 45 300 eiro. Saite priekšpasūtījumam tiešsaistē: www.toyota.lv/reserve-prius

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma