Web Analytics
More
    Reklāma

    Klasiskā Half Life spēle tiek pie ray tracing labumiem

    Jaunākie raksti

    Half-Life var uzskatīt par Valve pirmo tiešām lielo spēli, kas iznāca 1998. gadā, un vēl šobrīd Half-Life tiek spēlēta. Šobrīd mēs Valve vairāk pazīstam kā Steam spēļu platformas īpašnieku.

    Tiek ziņots, ka šī 25 gadus vecā spēle tikusi pie Ray tracing vizuālo efektu spraudņa, kas Half-Life klasisko izskatu padarīs nedaudz interesantāku. Ray tracing vizuālo efektu izmantošana vecākās spēlēs nav nekas unikāls, iepriekš pie Ray tracing tika Minecraft un pat Quake II.

    Reklāma

    Half-Life 1 spēle iegādājama Steam un tikai oriģinālās spēles īpašnieki varēs tikt pie Ray tracing vizuālo efektu spraudņa. Ray tracing vizuālo efektu spraudnis pieejams GitHub, kā arī tur pat ir īsa pamācība spraudņa uzstādīšanā un izmantošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    27.02.2023 15:15

    Tas pats kas ar Quake II RTX. Izskatās savādāk, taču pēc būtības par 20 gadiem nokavēts :)

    Kam interesē modernāks Half-Life ar RTX, var ņemt Black Mesa un pa virsu uzlaist ReShade. Ir viens liels mīnuss šim variantam – arī tām virsmām, kam nav jāspīd kā spogulim, uzliekas slapjas virsmas efekts ar attiecīgām sekām. Pagaidām atliek tikai cerēt ka paši BM radītāji pieķersies RTX iedzīvināšanai savā garadarbā. Kurš citādi ir bezmaz perfekts.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Kartupelis3
    03.03.2023 14:52
    Reply to  Krotow

    varu tik piemetināt interesanti vai HL2 arī tiks upgreidots.. tagad sanāk, ka pēc BM, HL2 izskatās kā downgrade..

    Krotow
    03.03.2023 17:22
    Reply to  Kartupelis3

    Pēc BM izlaišanas HL2 tiešām izskatās pēc miskastes. Vai to upgreidos, atkarīgs no Valve žēlastības. Lai gan ja uztaisītu un notirgotu pa sakarīgu ciparu, interesentu tāpat kā BM, būtu pietiekami. Kas interesanti, BM uztaisīja uz tā paša Source dzinēja ko lieto HL2. Tikai manāmi uzlabota, izspiežot maksimumu. Būtu jau interesanti, ja Source vietā būtu lietojuši vismaz UE4, taču ir labi kā ir. Ray tracing atbalsts gan neskādētu.

    Alberts Kviesis
    03.03.2023 16:46
    Reply to  Krotow

    Kā reizi eju pakaļ ReShade.me v.5.7.0. Šobrīd ir pāris gadus veca v.4.5.2. Tas priekš BF1942 discord on-line versijas ar jaunām kartēm. Prieks, ka vecais (pats pirmais) BF vēl dzīvo. Regulāri (īpaši naktīs) tur pāri 100 lietotājiem kapā režīmā 24/7 no visas pasaules. Single versijā Co-Op ir jauns intelekts, kompis vairs nav tik dumjš savā uzvedībā. Piemēram, paņemot līdzbraucēju, tas brauks līdz galapunktam.. arī tanki šauj stipri precīzāk

    Alberts Kviesis
    03.03.2023 20:44

    ReShade.me v.5.7.0 tomēr nevarēju palaist dēļ DX9. BF1942 ir DX8. Kaut kur pareizi neatķeksēju VooDoo un šaujamgabals vairs nepalaižas. Nācās pāriet atpakaļ uz ReShade v.4.5.2. Tas pats būs HL2 gadījumā, ja lietošanā ir AMD/Radeon vismaz 2-3 gadus veca. Pagaidām v.4.5.2 apmierina

    Reklāma