Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Samsung 2024. gadā piedāvās jau četrus salokāmo viedtālruņu modeļus

    Jaunākie raksti

    Twitter izvietots baumu čivinājums norāda, ka jau nākamajā gadā Samsung varētu paplašināt Galaxy Fold un Galaxy Flip modeļu klāstu ar Ultra nosaukumu. Attiecīgi sagaidāms, ka Galaxy Fold Ultra un Galaxy Flip Ultra būs augstvērtīgāki lokano ekrānu viedtālruņi.

    Parastais Samsung Galaxy Fold varētu tikt pie QHD+ (1440p) ekrāna, ko ražojis Ķīnā bāzētais BOE, bet Galaxy Fold Ultra modelī varētu būt pat 4K ekrāns, ko ražojis pats Samsung. Līdzīga pieeja būšot ar Galaxy Flip un Galaxy Flip Ultra, kurs lētākais tiks pie BOE 1080p+ ekrāna, bet dārgākais Galaxy Flip Ultra saņemšot Samsung veidotu 2K ekrānu.

    Tiek arī runāts par Galaxy Flex modeli, kas varētu būt arī Galaxy Tab planšetdators ar divās vietās pārlokāmu ekrānu. Šāda tipa ekrāni jau tika parādīti iepriekš, jaunos ekrānus iespējams ne tikai pārlocīt divās vietās, būšot pieejami arī ekrāni, ko var salocīt un ērtībām arī ierullēt ierīces korpusā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Normunds
    24.02.2023 13:11

    1,5 gadi Fold 3 iekšējais ekrāns pa vidu locījuma vietā melns, puse ekrāna nestrādā. Garantijas remontu atteica: stūrītī ieskrāpēts. Paldies. Solija, ka 5 gadus varēs locīt.

    Skābene
    24.02.2023 13:43
    Reply to  Normunds

    Salokāmie ekrāni nerullē! Vajag rullējamos ekrānus! :)

    Biteme
    24.02.2023 14:17
    Reply to  Skābene

    Hologrammas. Vienīgi – aizsargstiklu un plēvju ražotāji saskums. Nu un tramvajā cilvēki bārsies – samazini savu ekrānu, tas pārklājas ar manējo).

    Reklāma