Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo jaunus bezvadu austiņu modeļus: WH-CH720N un WH-CH520

    Jaunākie raksti

    Sony paziņo par diviem jauniem bezvadu austiņu modeļiem – WH-CH720N un WH-CH520, kas ir aprīkoti ar atzinīgi novērtēto Sony audio tehnoloģiju. Šajos modeļos ir iestrādāta DSEE digitālās skaņas uzlabošanas sistēma, kā arī tās var ērti un viegli savienot ar dažādām ierīcēm. Ilgais akumulatora darbības laiks nodrošinās, lai lietotājs mūziku var klausīties bez pārtraukuma, kā arī ļaus nenoņemt ērtā, ergonomiskā dizaina austiņas pat zvanu laikā.

    Mūzika bez apkārtējiem trokšņiem visas dienas garumā

    Austiņās WH-CH720N ir iestrādāta Sony integrētā procesora V1 mikroshēma un Dual Noise Sensor tehnoloģija, kas ļauj austiņām apslāpēt apkārtējos trokšņus, lai lietotājs var baudīt mūziku bez traucējumiem. WH-CH720N austiņu katrā pusē ir pa mikrofonam, kas kopā ar Dual Noise Sensor tehnoloģiju tver apkārtējo skaņu un pielāgo to mūzikai, ko lietotājs klausās, tādējādi apkārtējās vides skaņas tiek apslāpētas, neatkarīgi no tā, kur lietotājs atrodas. Savienojot austiņas ar Sony lietojumprogrammu Headphones Connect, apkārtējās skaņas var pielāgot 20 dažādiem līmeņiem.

    Reklāma

    Komforts neatkarīgi no austiņu lietošanas ilguma

    WH-CH720N austiņas ir ergonomiski izstrādātas, lai tās būtu ērti lietot ilgāku laika periodu. Šis jaunais modelis ir Sony vieglākās (tikai 192 g) bezvadu austiņas ar trokšņu slāpēšanas funkciju. Taustei patīkamie sintētiskās ādas un uretāna materiāli ir apvienoti ar optimālu ausu spilventiņu konstrukciju, kas nodrošina augstākā līmeņa komforts. Ar ieslēgtu trokšņu slāpēšanas funkciju akumulatora darbības laiks ir līdz 35 stundām.

    WH-CH520 austiņu modelis komforta ziņā neatpaliek – šīs bezvadu austiņas ir rūpīgi izstrādātas, ņemot vērā iepriekšējo modeļu lietotāju ikdienas paradumus. Šī jaunā modeļa akumulatora darbības laiks ir līdz 50 stundām. Turklāt šīm austiņām ir regulējama galvas stīpa ar polsterējumu, mīksti ausu spilventiņi un viegls, ērts dizains, lai austiņas pēc iespējas labāk piegultu lietotāja galvai un ausīm, tādējādi nodrošinot, ka austiņas ir ērti lietot ilgāku laika periodu.

    Augstākās kvalitātes skaņa

    Gan WH-CH720N, gan WH-CH520 jauno austiņu modelī ir iestrādāta Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tehnoloģija, kas nodrošina dabisku, kristāldzidru skaņu un līdzsvarotu tās regulējumu, nodrošinot augstākās kvalitātes skaņu. Šī tehnoloģija nodrošina arī to, ka tiek atjaunoti saspiestie ciparu mūzikas faili, tādējādi nezaudējot skaņas kvalitāti.

    WH-CH720N modelī integrētais V1 procesors nodrošina autentisku klausīšanās pieredzi, atskaņojot mūzikas detaļas ar minimālām izmaiņām. Procesors nodrošina zemo un augsto frekvenču līdzsvaru, tādējādi nodrošinot dabisku skanējumu.

    Neatkarīgi no mūzikas žanra, WH-CH720N un WH-CH520 ļauj pielāgot skaņu, izmantojot Sony Headphones Connect lietotni. Lietotājs var izvēlēties dažādus iestatījumus, lai skaņas kvalitāti un skanējumu pielāgotu mūzikas žanram, vai pat izveidot un saglabāt lietotnē savus iecienītākos skaņas iestatījumus.

    Mūzika vai sarunas, vienmēr kristāldzidra skaņa

    Uzlabotās WH-CH720N modeļa tehnoloģiju funkcijas ļauj lietotājam ne tikai klausīties mūziku, bet arī izmantot tās telefona sarunās. Austiņās iestrādātie mikrofoni ar Precise Voice Pickup tehnoloģiju ir novietoti tā, lai pēc iespējas skaidrāk un precīzāk uztvertu runātāja balsi dažādās vidēs. Šī jaunā vēja radīto troksni mazinošā uzbūve ļauj saglabāt sarunas skaidrību un nepārtrauktību.

    Savukārt WH-CH520 modeļa austiņas nodrošina arī vienkāršu brīvroku zvanu veikšanu un lielisku skaņas kvalitāti neatkarīgi no tā, vai lietotājs pievienojas tiešsaistes nodarbībai vai darba sapulcei. Uz austiņām ir izvietotas pogas, lai lietotājam nebūtu tālrunis jāizņem no kabatas. Iebūvētie augstas kvalitātes mikrofoni un trokšņu slāpēšanas tehnoloģija apstrādā skaņu tā, lai WH-CH520 precīzi uztvertu runātāja balsi un samazinātu apkārtējo troksni zvanu laikā, kas ļauj veikt zvanus pat trokšņainā vidē.

    Abi jauno austiņu modeļi ir viegli savienojami ar citām ierīcēm, to pogas ir parocīgi izvietotas un ērti lietojamas, kā arī ir iespējams austiņas vadīt tikai ar balsi. Izmantojot Swift Pair vai Fast Pair funkcijas, šīs austiņas ir ideāli piemērotas ikdienas lietošanai.

    Izstrādāts, domājot par ilgtspējību

    WH-CH720N un WH-CH520 austiņu iepakojumā nav izmantota plastmasa, jo Sony ir apņēmies darboties un ražot savus produktus, balstoties uz zemas toksicitātes dizaina principiem, kā arī Sony vides plānu “Road to Zero”. Abās austiņās arī ir izmantoti otrreizēji pārstrādāti plastmasas materiāli.

    Cena un pieejamība

    WH-CH720N bezvadu austiņas būs pieejamas melnā, zilā un baltā krāsā. Tās varēs iegādāties no 2023. gada marta, un to aptuvenā cena būs 150 eiro.

    WH-CH520 bezvadu austiņas būs pieejamas melnā, zilā, baltā un bēšā krāsā. Tās varēs iegādāties no 2023. gada marta, un to aptuvenā cena būs 70 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    23.02.2023 12:08

    nez cik sūdīgākas šīs būs par 1000XM5/4 vai kā tur sēriju? Šitās tas varēs salocīt un ielikt mugursomā?

    Reklāma