Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” ir tik izmisis, ka platformā sāks rādīt kaņepju reklāmas

    Jaunākie raksti

    Arī 2023. gads “Twitter” nav sācies izcili un uzņēmums joprojām saskaras ar finanšu problēmām. Platformu pametuši daudzi reklāmdevēji, lielākoties no transporta un medicīnas jomām, tāpēc uzņēmums nolēmis mīkstināt savas reklāmu politikas nosacījumus. “Twitter” paziņojis, ka tagad savas reklāmas platformā varēs izvietot arī kaņepju produktu tirgotāji.

    Šīs izmaiņas “Twitter” padarīs par pirmo lielo sociālo mediju platformu ASV, kurā atļautas kaņepju reklāmas. Runājot par jaunajām izmaiņām reklāmu politikā, “Twitter” informējis, ka uzņēmums tagad ļaus reklamēt ar kaņepēm saistītu informatīvu saturu, kā arī ar kaņepēm saistītus produktus un pakalpojumus. Agrāk šāda satura reklamēšana “Twitter” bija aizliegta.

    Reklāma

    Neskatoties uz to, ka kaņepju reklāmas tagad būs atļauto sarakstā, joprojām pastāvēs vairāki ierobežojumi, ko tādās drīkst attēlot. Piemēram, tirgotāji nevar tiešā veidā mudināt iegādāties produktu. Tāpat pastāv dažādi ar mērķauditoriju saistīti ierobežojumi, kas vairāk attiecas uz “Twitter” lietotāju vecumu un atrašanās vietu. Katrā ziņā paredzams, ka no kaņepju tirgotājiem būs liela aktivitāte, ņemot vērā, ka šādu produktu reklamēšana un mērķauditorijas sasniegšana kopumā ir ļoti sarežģīta un ierobežota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    17.02.2023 15:08

    Bija taču video kur Masks uzvilka kāsi. Ar to varēs sākt.

    Kombass
    17.02.2023 18:46

    Un kur probēma pāris “nevainīgiem” kāšiem gadā? 🧐

    18.02.2023 10:37
    Reply to  Kombass

    Visi narkaši sāk ar pāris nevainīgiem kāšiem. Nav dzirdēts, ka kāds sāk ar šprici.

    Kombass
    18.02.2023 12:44
    Reply to  Arčiņš

    Kādēļ uzreiz narkaš?
    Vairākās valstīs tas ir pilnīgi legāli.
    Tik pat labi musulmaņu acīs arī tu esi narkaš, jo esi pieskāries alkaholam…

    Krotow
    19.02.2023 19:19
    Reply to  Arčiņš

    Un kā vēl sāk. Laikam par morfīnistiem neesi lasījis. Sākās viss ar pirmā pasaules kara ievainotajiem, kuriem morfīnu špricēja kā pretsāpju līdzekli. Morfīns ir opiāts, nedaudz vājāks par heroīnu, taču pieradumu izraisa tāpat. Jau pēc kara bijušie zoļļi turpināja špricēties uz nebēdu un pieradināja arī citus. Heroīna sērga rietumos zināmā mērā cēlās tieši no morfīna lietošanas.

    20.02.2023 18:58
    Reply to  Krotow

    Diemžēl neesmu lasījis, bet būs jāpārlasa Remarks :) . Speciālisti tomēr mūsdienās stāsta ka viss sākas ar zālīti un liela daļa pie viņas neapstājās.

    Kombass
    20.02.2023 19:20
    Reply to  Arčiņš

    Jā cik dzirdēts arī Ilons un ļoti daudzi citi “miljonār/miljardieri” turpina durties, es gan personiski nevienu nepazīstu, bet par dzērājiem gan ir dzirdēts un redzēts., kā saka sliktam dejotājam arī pauti traucē un diemžēl šis teiciens atbilst patiesībai.
    Neesmu gan pētījis kā citas valstis nonāk līdz lapu tirgošanas legalizācijai. Domāju, ka Latvijā ar to būtu auzas.

    bobis
    25.02.2023 15:05

    Pasi pasludinaja likumu, kas maksa, tas pasuta muziku.

    Reklāma