Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin vívomove Trend stilīgais hibrīda viedpulkstenis – klasikas un jaunākās funkcijas vienkopus

    Jaunākie raksti

    Garmin nāk klajā ar jaunu un stilīgu hibrīds viedpulksteni vívomove Trend, kas apvieno klasisko analogo dizainu ar svarīgākajām veselības, fitnesa un viedajām funkcijām. Tajā iekļauti viedtālruņa paziņojumi un Garmin Pay bezkontakta maksājumi, visas dienas stresa izsekošana, miega uzraudzību, iepriekš ielādētas aktivitātes un citas funkcijas. Tas ir mūsdienīgs veids, kā uzturēt sakarus un sekot līdzi veselības un saviem fitnesa datiem. Tas ļaus palikt kustībā ilgāk, jo viedpulksteņa režīmā akumulatora darbības laiks ir līdz 5 dienām. Savukārt, kad ir pienācis laiks pulksteņa uzlādei, varēsiet baudīt bezvadu uzlādes ērtības, izmantojot lielāko daļu Qi sertificēto uzlādes paliktņu.

    “Panākot izsmalcinātu līdzsvaru starp modi un funkcijām, vívomove Trend tika izveidots, lai papildinātu jūsu ikdienas dzīvesveidu. Mazais, elegantais dizains apvienojumā ar populārām veselības, fitnesa un viedajām funkcijām ļauj ērti valkāt vívomove Trend jebkur – gan darbā, gan treniņu laikā, kā arī visur pa vidu,” sacīja Sūzana Laimena, Garmin globālā patērētāju mārketinga viceprezidente.

    Reklāma

    Vívomove Trend izstrādāts, lai tas izskatītos kā tradicionāls analogais pulkstenis. Tas ietver reālus tikšķošus pulksteņa rādītājus un pilnas ciparnīcas slēpto displeju, kas parādās tikai nepieciešamības gadījumā. Izmantojot skārienekrānu, pulksteņa rādītāji dinamiski attālināsies, padarot viegli skatāmu veselības statistiku, viedos paziņojumus un daudz ko citu.

    Pieejams vairākos modernos krāsu toņos – tostarp šīfera/melnā, persiku zelta/ziloņkaula, krēmzelta/franču pelēkā un sudraba/miglas pelēkā krāsā – vívomove Trend aprīkots ar nerūsējošā tērauda ietvaru, kupolveida stiklu un ērtu silikona siksniņu. Klienti var arī izveidot savu vívomove Trend, miksējot un saskaņojot siksniņas un ietvarus ar Your Watch, Your Way vietnē garmin.com.

    Ja runājam par būtiskām viedajām funkcijām, tad ar vívomove Trend varat saņemiet īsziņas un skatīt sociālo mediju atjauninājumus, e-pastus un daudz ko citu tieši uz savas plauksats locītavas, ja pulkstenis savienots pārī ar Apple vai Android viedtālruni. Lietotāji ar Android viedtālruni var pat atbildēt ar ātrās atbildes īsziņām tieši no pulksteņa. Atrodoties ārpus mājas, droši varat izmantot Garmin Pay bezkontakta maksājumu risinājumu visos veikalos, izmantojot iesaistītās bankas. Drošības un izsekošanas funkcijas dāvā sirdsmieru, ļaujot lietotājam nosūtīt ziņojumu ar savu tiešo atrašanās vietu (ja ir pieejama) izvēlētajām kontaktpersonām, vai arī ierīce var automātiski nosūtīt ziņojumu noteiktu āra aktivitāšu laikā.

    Tāpat lietotāji var sekot savai veselības un fitnesa informāciju, sazinieties un sacentieties ar draugiem, reģistrējieties izaicinājumiem un daudz ko citu, izmantojot bezmaksas viedtālruņa lietotni Garmin Connect — abonēšana nav nepieciešama.

    Vívomove Trend lietotāji var viegli gūt ieskatu par savu labsajūtu visas dienas garumā, izmantojot augstākās kvalitātes veselības uzraudzības funkcijas:

    • Body Battery enerģijas uzraudzība: skatiet pašreizējos enerģijas līmeņus visas dienas garumā;
    • Pulss pēc plaukstas locītavas: izsekojiet sirdsdarbības ātrumu 24 stundas diennaktī un saņemiet brīdinājumus par patoloģisku sirdsdarbības ātrumu (augstu/zemu), kad ķermenis ir miera stāvoklī;
    • Miega uzraudzība un miega rādītājs: iegūstiet labāku izpratni par ķermeņa atveseļošanos;
    • Pulse Ox: pārraugiet skābekļa piesātinājuma līmeni asinīs;
    • Stresa izsekošana: gūstiet ieskatu par to, cik mierīga, līdzsvarota vai saspringta ir bijusi diena;
    • Sieviešu veselības izsekošana: izmantojiet viedtālruņa lietotni Garmin Connect, lai izsekotu menstruālo ciklu vai grūtniecību. Reģistrējiet simptomus, saņemiet vingrošanas un uztura apmācību un daudz ko citu. Turklāt izmantojiet pulksteņa lietotni Women’s Health Tracking, lai skatītu un reģistrētu informāciju tieši no plaukstas locītavas.

    Ejiet laukā un esiet kustībā ar vívomove Trend populārām fitnesa funkcijām. Atrodiet jaunu aizraušanos vai mainiet ierastos treniņus uz viedpulkstenī ieprogrammētajiem jogas, spēka, kardio, skriešanas un citu aktivitāšu profiliem. Viedpulkstenis var tikt savienots ar saderīga viedtālruņa GPS, lai precīzi izsekotu attālumam, tempam un ātrumam āra pastaigās, skrējienos un braucienos ar velosipēdu.

    Turklāt vívomove Trend ietver Garmin fitnesa vecuma funkciju, kas ņems vērā lietotāju hronoloģisko vecumu, iknedēļas enerģisko aktivitāti, sirdsdarbības ātrumu miera stāvoklī un BMI jeb ķermeņa tauku procentuālo daudzumu, lai novērtētu, vai ķermenis ir jaunāks vai vecāks par savu faktisko vecumu, un sniegtu padomus, kā samazināt jūsu fitnesa vecums.

    Tagad vívomove Trend mazumtirdzniecības cena ir sākot no 329,99 €.

    Kursors.lv komentārs: Garmin ir mūsu lasītāju iecienītākais viedpulksteņu ražotājs, tāpēc katrs jauns šī zīmola produkts mums rada prieku. Konkrētais produkts izskatās interesants un vairāk piemērots ierindas pilsoņiem, kam klasiski sporta pulksteņi ir par šerpu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    03.02.2023 11:45

    Beidzot kaut, kas gaumīgs no Garmin 👍

    erv
    03.02.2023 20:49

    | BMI jeb ķermeņa tauku procentuālo daudzumu

    Ja?

    Alex
    09.02.2023 13:06
    Reply to  erv

    Principā ja tev ir augsts BMI tad tas ari liecina par iespējamo lielo tauku daudzumu. Kaut gan tiešā nozīmē BMI nav tauku procentuāls daudzums protams, taisnība.

    Reklāma