Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnieši, iespējams, gatavo savu “ChatGPT” versiju

    Jaunākie raksti

    Nesen publicēts ziņojums liecina par to, ka Ķīnas interneta gigants “Baidu”, iespējams, gatavo savu mākslīgā intelekta čatbota “ChatGPT” versiju. Atklāts, ka šis risinājums, kuram pagaidām nav iedots nosaukums, tiks prezentēts martā un integrēts “Baidu” galvenajos meklēšanas pakalpojumos.

    Lai arī vairāki Ķīnas tehnoloģiju uzņēmumi jau strādā pie līdzīgiem mākslīgā intelekta risinājumiem, “Baidu” iesaistīšanās būtu globāli nozīmīgs brīdis šajā jomā, kurai ir tik milzīga ietekme uz virkni citu nozaru. Norādīts, ka “Baidu” ieguldījis ievērojamus līdzekļus savas mākslīgā intelekta sistēmas “Ernie” izstrādē, pie kuras uzņēmums strādājis jau vairākus gadus. Ļoti ticams, ka “Ernie” arī būs gaidāmā “ChatGPT” konkurenta pamatā.

    Reklāma

    Mākslīgā intelekta čatbots “ChatGPT” tika izlaists vien pirms pāris mēnešiem, taču guvis galvu reibinošu popularitāti, kas tikai pieņemas spēkā. Šo risinājumu plaši izmanto jau daudzās jomās, ieskaitot žurnālistikā, kā arī to par lielisku rīku atzīst gan skolēni gan studenti. Taču kā ikvienam risinājumam arī “ChatGPT” ir savs pretinieku pulciņš, kas aktīvi strādā pie tā sauktajiem “Anti-ChatGPT” rīkiem, kas palīdz noteikt, vai konkrēto teksta daļu rakstījis AI čatbots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma