Web Analytics
More
    Reklāma

    Donalds Tramps atgriezīsies gan “Facebook”, gan “Instagram”

    Jaunākie raksti

    Vairāk nekā divus gadus pēc nemieriem Kapitolijā, kuru rezultātā Donalda Trampa sociālo tīklu konti tika nobloķēti, kompānija “Meta” atmaigusi un nolēmusi atjaunot pieeju bijušā ASV prezidenta “Facebook” un “Instagram” kontiem. Savā paziņojumā uzņēmums atklājis, ka Tramps saviem sociālo tīklu kontiem varētu piekļūt “tuvāko nedēļu” laikā. Vienlaikus “Meta” norāda, ka ieviesīs papildus drošības pasākumus, lai netiktu pārkāpti lietotņu noteikumi.

    Šis lēmums visdrīzāk pieņemts pēc tam, kad Donalda Trampa pārstāvji nesen vērsās pie “Meta” ar lūgumu ātrāk atjaunot bijušā ASV prezidenta “Facebook” kontu.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Meta” slēdza Donalda Trampa “Facebook” un “Instagram” kontus sakarā ar nemieriem Kapitolijā 2021. gada janvāra sākumā. Konkrētāk, par to, ka Tramps publiski uzslavēja savus atbalstītājus – nemierniekus. Toreiz “Meta” uz 24h nobloķēja Trampa kontus, taču, saņemot kritiku no Uzraudzības padomes, pieņēma lēmumu tos slēgt uz vismaz diviem gadiem. Pēc tam attiecīgi tiktu izvērtēta situācija un lemts, ko tālāk darīt ar Trampu.

    “Meta” lēmums atjaunot Donalda Trampa kontus ir globāli diezgan nozīmīgs. Bijušajam ASV prezidentam ir vairāk nekā 34 miljoni sekotāju “Facebook”, kas “spēlēja lielu lomu” uzvarā 2016. gada ASV prezidenta vēlēšanās. Tā kā Tramps nolēmis kandidēt arī uz 2024. gada vēlēšanām, viņš noteikti atkal izmantos sociālos tīklus atbalstītāju sasniegšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    27.01.2023 11:11

    Ronald McDonald is back! Jācer, ka vecuma demences radītais posts šoreiz būs pamanāmāks, un to spēs konstatēt arī šie atbalstītāji.

    Biteme
    27.01.2023 22:01
    Reply to  Ivis

    Nespēs. Neviena reliģiskā kulta sekotāji neapzinās kāpēc viņi to dara un racionāli argumenti viņus nepārliecina.

    Reklāma