Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin kā viens no pēdējiem lec elektrokardiogrammas vilcienā

    Jaunākie raksti

    Lec – tas būtu šajā gadījumā skaļi sacīts, drīzāk kā veca omamma knapi raušas iekšā elektrokardiogrammas vilcienā. Protams, kaut kādā veidā vainot Garmin neceļas roka, jo ar elektrokardiogrammas ieviešanu pulksteņos neveicas ideāli arī citiem.

    Garmin paziņojis, ka elektrokardiogrammas mērījumus varēs veikt sākumā tikai ASV un tika ar vienu pašu Venu 2 Plus sporta pulksteni. Turklāt Venu 2 Plus vajadzēs pārot ar pilnībā atjaunotu Garmin Connect lietotni (minimums 4.62 versija). Atjaunināt vajadzēs arī pašu Venu 2 Plus. Kā arī Garmin saka, ka elektrokardiogrammas mērījumus nedrīkst veikt cilvēkiem vecumā zem 22 gadiem.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, kad elektrokardiogrammas iespējas nonāks citviet pasaulē, kā arī droši vien Garmin paplašinās elektrokardiogrammas mērījumus atbalstošos pulksteņu modeļus tikai ar jaunu ierīču izlaišanu, jo diez vai elektrokardiogrammas iespējas slēpjas vēl kādā Garmin sporta pulksteņu modelī.

    Visticamāk, Garmin pagaidām tikai testē elektrokardiogrammas nolasīšanu vienam pulksteņa modelim, jo nevēlas neko sasteigt. Sportisti uz Garmin skatās kā līderi sporta pulksteņu jomā, kas arī liek Garmin būt piesardzīgiem ar šādām grūti izveidojamām iespējām. Interesanti, ka Garmin nekur nemin, ka elektrokardiogrammas iespēja ir tikai informatīva, to nevajag uzskatīt par ārsta un speciālas, slimnīcā vai poliklīnikā esošas elektrokardiogrammas iekārtas aizstājēju.

    Avotsgarmin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma