Web Analytics
More
    Reklāma

    Hertz un Uber paplašina sadarbību elektroauto segmentā, piedāvājot 25 tūkstošus auto Eiropā

    Jaunākie raksti

    Autonomas uzņēmums Hertz un kopbraukšanas uzņēmums Uber veiksmīgi sadarbojas Ziemeļamerikā, kur Uber šoferiem no Hertz nomas pieejami elektroauto Uber pakalpojumu nodrošināšanai. Šo iespēju līdz šim izmantojuši gandrīz 50 tūkstoši Uber šoferi ASV, kas ar šīm mašīnām kopumā veikuši 260 miljonus jūdžu.

    Abi uzņēmumi ir apmierināti ar pieredzi Ziemeļamerikā, tapēc lemts sadarbību paplašināt Eiropā, lai vietējie Uber šoferi arī varētu nomāt Hertz elektriskās automašīnas klientu pārvadāšanai.

    Šī programma jau šomēnes tiks uzsākta Londonā, kur Uber vajadzībām Hertz līdz 2025. gadam plāno piedāvāt 10 tūkstošus elektroauto. Plānots, ka laika gaitā šī iespēja tiks piedāvāta arī citās Eiropas lielpilsētās, šogad ieplānotas vēl arī Parīze un Amsterdama.

    Uber apgalvo, ka šoferiem būs pieejams plašs un apstākļiem atbilstošs elektroauto piedāvājums, tostarp Polestar 2 un Tesla Model 3. Cenas pagaidām nav apstiprinātas, taču Uber sola, ka tās būs konkurētspējīgas salīdzinājumā ar citiem piedāvājumiem. Summā būšot iekļauta arī apkopju maksa un apdrošināšana. Kā ziņo Automotive News, Uber šoferiem Tesla īre ASV maksāja, sākot no 334 dolāriem nedēļā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma