Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech prezentē Brio 300 sērijas tīmekļa kameras

    Jaunākie raksti

    Logitech prezentējis savu Brio 300 sēriju — kompaktu, “pieslēdz un strādā” (plug and play) tīmekļa kameru līniju ar Full-HD 1080p izšķirtspēju, gaismas automātisku korekciju un trokšņus mazinošu mikrofonu dabiskākai un produktīvākai videozvanu pieredzei par pievilcīgu cenu.

    “Mēs aptaujājām vairāk nekā 3000 attālināti strādājošo darbinieku un atklājām, ka lielākā daļa lietotāju, kuriem nav tīmekļa kameru, cīnās ar sliktiem apgaismojuma apstākļiem, neērtiem kameras leņķiem un zemas kvalitātes klēpjdatora skaļruņu skaņu. Brio 300. sērijas tīmekļa kameras ir lieliski piemērotas tiem, kas vēlas veikt vieglu, bet būtisku lēcienu, lai ievērojami uzlabotu video zvanu pieredzi, izmantojot ārējo tīmekļa kameru,” teica Logitech B2B ģenerāldirektors Skots Vārtons. “Un uzņēmumiem, kuriem ir jānodrošina sertificētas, vienkārši lietojamas tīmekļa kameras darbinieku mājās vai biroja darba stacijās, Brio 305 ir budžetam draudzīga opcija.”

    Reklāma

    Brio 300 sērija (Brio 300 un Brio 305) ir Full-HD 1080p tīmekļa kameras ar augstu dinamisko kontrastu, gaismas automātisku korekciju un vienu digitālo mikrofonu ar trokšņu mazināšanu, lai lietotāji būtu skaidri redzami un dzirdami, neskatoties uz sliktu apgaismojumu un trokšņiem fonā. Ar uzticamu sapulču pieredzi katru reizi, lietotāji var pievienoties videozvaniem, jūtoties pārliecināti un iesaistīti.

    Tīmekļa kameras tiek savienotas ar datoriem caur USB-C portu, padarot pievienošanos video sapulcēm par vienkāršu darbību. Pēc tam ātri pagriežams iebūvētais privātuma aizvars nodrošina lietotājam pārliecību, ka kameras objektīvs ir bloķēts un darba vieta vairs nav redzama.

    Netradicionālais konusa formas dizains piešķir personību katrai darba vietai. Tīmekļa kameras ir pieejamas pelēkbaltā, grafīta un rozā krāsā, un tās harmoniski savienojas ar Logitech pelēm un tastatūrām stilīgai un saskaņotai iestatīšanai.

    Brio 300 sērija ir jaunākais piedāvājums Logitech tīmekļa kameru produktu portfelī, lai atbalstītu jauno darba loģiku, kur personīgās darba vietas ir personalizētas, viegli iekārtojamas un lietojamas un apzināti veidotas pozitīvai nākotnei.

    IT pārvadība

    IT komandām, kas aprīko darbinieku darbstacijas un mājas birojus, Brio 300 tīmekļa kameras ir saderīgas ar lielāko daļu videokonferenču platformu un sertificētas lietošanai ar Microsoft Teams, Zoom un Google Meet. Brio 305 var viegli izvietot dažādās organizācijās un attālināti pārvaldīt, izmantojot Logi Sync, tādējādi samazinot palīdzības dienesta vizīšu skaitu.

    Pieeja ilgtspējībai

    Logitech ir apņēmies izveidot taisnīgāku un klimatam labvēlīgāku pasauli, aktīvi darbojoties oglekļa emisiju samazināšanas jomā. Gan Brio 300, gan Brio 305 plastmasas daļās ir iekļauta sertificēta patērētāju izlietota pārstrādāta plastmasa**, lai piešķirtu otru dzīvi nolietotajai plastmasai no vecās plaša patēriņa elektronikas: 62% grafītam un 48% pelēkbaltai un rozā krāsai. Papīra iepakojums nāk no FSC™ sertificētiem mežiem un citiem kontrolētiem avotiem. Izvēloties šo produktu, jūs atbalstāt atbildīgu pasaules mežu apsaimniekošanu.

    Visi Logitech produkti ir sertificēti kā oglekļa neitrāli un, kad vien iespējams, izmanto atjaunojamo enerģiju. Visu Logitech produktu, tostarp Brio 300 un Brio 305, oglekļa pēdas nospiedums ir samazināts līdz nullei, atbalstot mežsaimniecību, atjaunojamos enerģijas avotus un klimata ietekmētās kopienas, kas samazina oglekļa emisijas.

    H390 austiņas

    Līdzās Brio sērijai ir pieejamas arī Logitech H390 austiņas jaunās krāsas. Tagad tās ir pieejamas arī  pelēkbaltā un rozā krāsā, un tika izstrādātas tā, lai tās būtu ērtas lietošanai visas dienas garumā, sadarbojoties ar kolēģiem, klausoties mūziku pēc darba vai spēļu laikā. H390 piedāvā skaidrus interneta zvanus ar vienkāršu “pieslēdz un strādā” (plug and play) USB-A savienojumu un trokšņu slāpēšanas mikrofonu, kas padara tās par ideālu pāri, savienojumā ar Brio 300 tīmekļa kameru, tiešsaistes video sapulcēm.

    Cenas un pieejamība

    Brio 300 un Brio 305 globāli būs pieejami 2023. gada janvārī vietnē logitech.com un pie citiem lielākajiem mazumtirgotājiem. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena abām tīmekļa kamerām ir 79,99 EUR, bet H390 austiņām — 49,99 EUR.

    Kursors.lv komentārs: Ar Logitech produktiem mums ilgus gadus ir laba pieredze un tāpēc ar prieku painformējam par jauniem šī zīmola izlaistiem produktiem. Uz testu pie mums šobrīd brauc viens dārgāks Logitech Brio tīmekļa kameras modelis un drīzumā būs apskats. Ceram uz testu nomedīt arī kādu no šiem pieejamas cenas jaunajiem produktiem, lai varam notestēt un jums pastāstīt par savu pieredzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma