Web Analytics
More
    Reklāma

    Astoņi Latvijas uzņēmumi kopā piešķirs 10 000 eiro “TechChill” jaunuzņēmumu konkursa “Fifty Founders Battle” uzvarētājam

    Jaunākie raksti

    Ir sākusies pieteikšanās “Fifty Founders Battle” – jaunuzņēmumu konkursam, kas notiks jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konferences “TechChill” ietvaros. Turklāt šogad tiks aizsākta jauna iniciatīva – 10 000 eiro balvu konkursa uzvarētājam piešķirs jaunuzņēmumu vides pārstāvji. Šobrīd zināmi astoņi Latvijas uzņēmumi, kuri kopā piešķirs šo naudas balvu – 10 000 eiro. Ja pieteiksies vēl kāds uzņēmums, “TechChill” organizatori neizslēdz, ka šī summa būs lielāka.

    Jaunuzņēmumu konkurss “Fifty Founders Battle” notiek konferences “TechChill” ietvaros. Konkursā piedalīties piesakās jaunuzņēmumi no visas pasaules, kas iepriekš nav piesaistījuši vairāk kā 250 000 eiro investīcijas. Sākotnēji žūrija izvēlas 50 konkursa dalībniekus, kas tiek grupēti vairākās vertikālēs. Viņi visi prezentē savas idejas pirmajā “TechChill” konferences dienā paralēli pasākuma centrālajai programmai. No tiem tiek izvēlēti pieci, kuri “TechChill” noslēgumā kāpj uz lielās skatuves un cīnās par naudas balvām. Pieteikšanās konkursam “Fifty Founders Battle” jau ir atvērta. Pieteikties būs iespējams līdz 10. martam.

    Reklāma

    10 000 eiro uzvarētājam visi kopā piešķirs Latvijas jaunuzņēmumu vides pārstāvji “Longenesis”, “eazyBI”, “Lokalise”, “Gravity Team”, “Sellfy”, “Helve”, “Change Ventures” un “TrueSix”.

    “Jaunuzņēmumi nodrošina valsts ekonomisko izaugsmi un palīdz padarīt Latviju pievilcīgu starptautiskajiem investoriem. Un jaunuzņēmumu veiksmes stāstiem ir izšķiroša nozīme, lai šo ekonomisko izaugsmi turpinātu. Tas, ka pieredzējuši jaunuzņēmumu dibinātāji iesaistās jauno uzņēmēju atbalstīšanā nozīmē, ka šī nozare ir nobriedusi, stabila, attīstās un ir pēctecība. “TechChill” savukārt nodrošina iespēju rīkoties,” saka “TechChill” vadītāja Annija Mežgaile.

    Vēl kādam “TechChill” jaunuzņēmumu konkursa “Fifty Founders Battle” dalībniekam šogad būs iespēja iegūt 150 000 eiro no “BADideas  Fund” – investīciju fonda, ko dibinājis Raimonds Kulbergs. Viņš pats izveidojis un arī veiksmīgi pārdevis vairākus jaunuzņēmumus un ar fonda dibināšanu iedvesmojis citus jaunuzņēmējus kļūt par investoriem.

    “”BADideas  Fund” ir investīciju fonds, kas apvieno veiksmīgus jaunuzņēmumu dibinātājus un darbojas ar mērķi atbalstīt citus trako ideju autorus. Fonda lielākā daļa investoru ir no Latvijas. Mēs gribam atbalstīt nākamās paaudzes jaunuzņēmumus un arī “TechChill” – pasākumu, kas daudziem no mums bija pirmā starptautiskā skatuve. Mēs lūkosim atrast nākamo šķietami “slikto ideju”, kas mēģinās mainīt kādu tradicionālo nozari,” saka “BADideas Fund” dibinātājs un vadītāja Raimonds Kulbergs.

    “TechChill” šogad notiks jau 11. reizi no 26. līdz 28. aprīlim Rīgā, Fantadromā un Hanzas Peronā.

    Kursors.lv komentārs: TechChill ir Baltijas valstīs lielākais jaunuzņēmumu tematikai veltītais pasākums un tāpēc vēlamies painformēt par šī pasākuma aktualitātēm. Plus, publisku pieminēšanu ir pelnījuši tie astoņi uzņēmumi, kas piedalās balvu fonda veidošanā jaunuzņēmumu konkursam “Fifty Founders Battle”. Vai tu šogad plāno apmeklēt TechChill?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma