Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes jau nākamgad varētu atteikties no EQ apzīmējuma saviem elektriskajiem modeļiem

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja Mercedes elektriskie modeļi līdz šim bijuši apzīmēti ar EQ – pirmais modelis, kas saņēma šī tipa nosaukumu bija EQC, bet tam sekoja vēl virkne citu un tagad Mercedes ir vesela sērija EQ modeļu, sākot no mazākiem un vienkāršākiem auto kā EQA, beidzot ar dārgākajiem luksusa auto, proti, EQS jeb elektrisko S-klasi.

    Mercedes jau pavisam drīz, proti, 2024. gada nogalē varētu atteikties no EQ apzīmējuma lietošanas modeļu nosaukumos – to vācu medijam Handelsblatt atklājuši Mercedes pietuvināti cilvēki. Plānots, ka pēc aptuveni pusotra gada debitēs vairāki kompaktklases modeļi, turklāt Mercedes plāni paredz, ka līdz 2030. gadam ražotājs paveiks pilnvērtīgu pāreju uz elektroauto. Īsāk sakot, Mercedes nebūs nepieciešams EQ apzīmējums, lai elektriskos modeļus nodalītu no pārējiem, jo arvien vairāk modeļi būs tikai un vienīgi elektriski.

    Autoražotāja pārstāvji, kā ierasts, atteikušies komentēt informāciju, norādot, ka par to ir pāragri runāt. Tiesa, Mercedes pārstāvis izteicies, ka ražotājs pielāgos EQ apzīmējuma lietošanas stratēģiju, turpinoties pārejai uz elektroauto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma