Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI Afterburner projekts uzskatāms par mirušu

    Jaunākie raksti

    MSI Afterburner ir visai zināms rīks, kas ļauj virstaktēt videokartes, kā arī MSI Afterburner kopā ar citām lietotnēm ērti rāda videokartes un procesora noslodzi, kadru skaitu sekundē un citu noderīgu informāciju, ko arī mēs esam iepriekš izmantojuši apskatos.

    Tā vien izskatās, ka MSI Afterburner vienīgais uzturētājs atrodas Krievijā, bet MSI diez vai drīkst ar viņu sadarboties. Aleksejs pats raksta, ka no MSI nesaņem naudu jau aptuveni 11 mēnešus.

    Reklāma

    Mierinošā ziņa gan ir tā, ka nu jau visi vai gandrīz visi videokaršu ražotāji piedāvā līdzvērtīgas iespējas savās pavadošajās lietotnēs, kas arī vienlaicīgi atbild par RGB LED izgaismojumu un citām iespējām.

    Interesanti, ka MSI Afterburner ir pietiekami populāra lietotne, lai ļaundari to izmantotu savā labā, aplipinot MSI Afterburner instalācijas datni ar ļaunatūru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    13.01.2023 14:13

    Diez kas nav, jo Afterburner bija visjēdzīgakais universālais rīks veiktspējas attēlošanai reālā laikā. No otras puses vienīgais saprātīgais risinājums MSI būtu bijis to koderi savākt uz Taivānu. Ja tas neiet cauri – nu tad neko. Atliek cerēt ka pēdējo ejošo Afterburner vēl kādu laiku varēs izmantot.

    Reklāma