Web Analytics
More
    Reklāma

    ASV aviokompānija “Delta” no 1. februāra lidojumos piedāvās bezmaksas internetu

    Jaunākie raksti

    Aizvadītā gada nogalē izskanēja baumas, ka aviokompānija “Delta” savās lidmašīnās plāno ieviest bezmaksas WiFi visiem pasažieriem. Uzņēmums ziņas apstiprinājis, paziņojot, ka no 1. februāra aptuveni 80% ASV iekšzemes lidojumos būs pieejams bezmaksas WiFi visiem pasažieriem.

    Internetu lidojuma laikā nodrošinās T-Mobile. Plānots, ka pakalpojums jau līdz šī gada beigām tiks nodrošināts 700 lidmašīnās, bet nākamā gada laikā tas tiks piedāvāts arī “Delta” reģionālajos lidojumos uz ASV tuvumā esošajām valstīm, kā arī starptautiskajos lidojumos pa visu pasauli.

    Reklāma

    “Tas būs bezmaksas. Tas būs ātrs un tas būs pieejams visiem,” CES 2023 izstādē paziņoja aviokompānijas valdes priekšsēdētājs Eds Bastians. Lai varētu lietot internetu lidmašīnā, klientiem būs jāpieslēdzas “Delta SkyMiles” sistēmai, taču sava konta izveidošana tajā ir par brīvu.

    Aviosabiedrības līdz šim diezgan lēni ieviesušas WiFi savās lidmašīnās. Viens no galvenajiem argumentiem ir, ka sistēma netiks galā ar tik lielu lietotāju skaitu. Delta skaidro, ka viņu mērķis ir ne tikai nodrošināt pamatfunkcijas tiešsaistē, bet ļaut pasažieriem patērēt savu iecienīto saturu tā, itkā viņi atrastos uz dīvāna savās mājās nevis lidmašīnā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma