Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Maps sāk piedāvāt iespēju atrast un apmaksāt stāvvietas

    Jaunākie raksti

    Apple Maps pēdējos gados ir kļuvis par lietojamu navigācijas lietotni, ko pats mēdzu izmantot savos ikdienas braucienos. Tagad šajā lietotnē iPhone un Mac lietotājiem parādījusies iespēja atrast un apmaksāt vairāk nekā 8000 auto stāvvietas. Šis jaunums tapis sadarbībā ar SpotHero servisu un sākotnēji pieejams ASV un Kanādā.

    Lai jaunu funkciju varētu izmantot, kartē jāuzmeklē mūsu brauciena galemērķis un zem “More” pogas būs paslēpusies “Parking” iespēja. To nospiežot lietotājs tiks aizvests uz SpotHero tīmekļa vietni, kurā varēs noskaidrot informāciju par galamērķa tuvumā esošajām stāvvietām, kā arī rezervēt un apmaksāt to. Tāpat stāvvietās varēs meklēt elektroauto uzlādes iespējas vai arī ratiņkrēslu piekļuvi. Lai arī šī ir tāda diezgan “slinka” sadarbība no Apple puses, mums atliek cerēt, ka ar laiku uzņēmums stāvvietu jautājumam pievērsīsies krietni nopietnāk un izveidos pamatīgāku risinājumu.

    ASV stāvvietu bizness ir ienesīgs, taču tikai nepilni 2% no tā ir digitalizēti. Tāpēc šāda sadarbība ir gaidīta. Arī konkurenti nesnauž, jo Google jau iepriekš ir izveidojusi sadarbību ar citu līdzīgu partneri – ParkMobile.

    Avots9To5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma