Web Analytics
More
    Reklāma

    Publicēts pirmais “Gran Turismo” filmas treileris ar aizraujošiem kadriem (video)

    Foto: Mauro Calo Twitter

    Jaunākie raksti

    No videospēles līdz autosacīkstēm reālajā dzīvē – tieši tāds ir “Gran Turismo” filmas sižeta galvenais vadmotīvs. Filmas stāsts ir par sacīkšu braucēju Janu Mardenboro, kura karjera sākās tieši no videospēles – viņš uzvarēja “Nissan GT Academy” sacensībās, Playstation pulti un “Gran Turismo” videospēli nomainot pret īstas sacīkšu mašīnas stūri un profesionāla autosportista karjeru ar dalību slavenajā Lemānā.

    Filmas veidotāji CES 2023 izstādē Lasvegasā publicējuši pirmo treileri, kurā varam saskatīt aizraujošus kadrus un interesantus filmēšanas leņķus, kas atgādina kameras videospēlē. Filmas režisors Neils Blomkaps CES 2023 laikā pastāstīja, ka filmēšanai izmantotas “Sony Venice 2” ar “Rialto” veidotu “pagarinājuma” jeb “extension” sistēmu.

    Reklāma

    Tas ļāvis novietot kameras šaurās, grūti aizsniedzamās vietās, lai radītu visnotaļ unikālus kadrus. Dažus no tiem varam redzēt arī treilerī, piemēram, trešās personas skatu no mašīnas aizmugures, kas ir ļoti populārs tieši sacīkšu videospēlēs. Tāpat atklāts, ka filma kinoteātros nonāks šā gada 11. augustā.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma