Web Analytics
More
    Reklāma

    Foxconn vairs nesaņems ekskluzīvus iPhone ražošanas pasūtījumus

    Jaunākie raksti

    Foxconn gadiem bijis ekskluzīvs iPhone Pro sēriju ražotājs, bet tā vien izskatās, ka pēdējie notikumi Ķīnā ar ierobežojumiem un rūpnīcu slēgšanām pielikuši šai ekskluzivitātei punktu. Apple, protams, nav sajūsmā par to, ka Foxconn nespēj saražot pasūtīto viedtālruņu skaitu tieši ap Ziemassvētkiem.

    Varam sagaidīt, ka iPhone 15 Pro Max (iPhone 15 Ultra) kopā saliks arī cits uzņēmums Luxshare. Foxconn gan vēl arvien sagatavos lielāko daļu iPhone, kamēr jaunpienācējam arī nāksies pierādīt sevi pirms lielāku pasūtījumu saņemšanas.

    Tiek arī uzskatīts, ka Apple ar Luxshare noslēgs līgumu arī par šobrīd aktuālo iPhone 14 Pro sērijas modeļu ražošanu, bet te lomu var nospēlēt kvalitāte, ko piedāvā Foxconn, bet kas varētu nebūt pa spēkam Luxshare.

    Vai parastam pircējam tas kaut ko maina? Diez vai, ja neskaita plašāku un ātrāku iPhone modeļu pieejamību veikalos.

    Avotsbgr
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    30.12.2022 12:56

    Karoče jālasa šādi: Foxcon netika galā ar vergiem, un viss nonāca publiskā telpā, Apple tagad meklēs labākus uzņēmumus, kuri prot tikt galā ar saviem vergiem un nesmērēs Apple vārdu rietumos. Jo neticu, ka itelefoni tiks ražoti ārpus āzijas… (Indija arī ir āzija), kur tiek ievērotas darbinieku tiesības, ļautas arodbiedrības utt.

    KKTK
    30.12.2022 14:50
    Reply to  Usinss

    Tas ko tur uzrakstīji sanāktu tikai tad, ja eipl pilnībā atteiktos no Foxconn.

    Usinss
    30.12.2022 19:26
    Reply to  KKTK

    To viņi darīs laika gaitā. Uz sitiena nav alternatīva, kas var tik daudz un kvalitatīvi nodrošināt. itelefoni tomēr nāk ārā ar pārsteidzošu regularitāti. Un nevar tā vienkārši mainīt ražotāju.

    Reklāma