Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla izziņo jaunu “Investoru dienas” pasākumu, kurā sola prezentēt jaunu elektroauto platformu

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla oficiālā paziņojumā izziņojis jaunu “Investoru dienu” – pasākums plānots 1. martā. Daudz interesantāki ir plānotie temati šajā pasākumā. Autoražotājs vēlas runāt par vairākām lietām, bet galvenais temats, ko sola apspriest Tesla, būs jauna elektroauto platforma.

    Jauna elektriskā platforma no Tesla pieminēta jau vairākkārt, solot, ka tā ļaus samazināt ražošanas izmaksas par 50%, ja salīdzinām ar pašreizējo Model 3 un Model Y platformu. Tas dod zināmu cerību, ka Tesla varētu sniegt plašāku informāciju par lētāku, plašākām masām pieejamu Tesla modeli. Iepriekš gana daudz pieminēta versija par 25 tūkstošus dolāru vērtu automašīnu, taču, ņemot vērā sadārdzinājumu itin visā, diezvai sagaidīsim tik lētu auto.

    Mediji spekulē, ka Tesla šādu pasākumu rīko, reaģējot uz strauji krītošo Tesla akciju vērtību. Lai arī uzņēmuma vadītājs ir pārliecināts, ka Tesla akciju vērtība atgūs kādreizējo vērtību, šķiet, ka investoriem nepieciešams kas vairāk.

    Tieši platforma ir galvenais temats, Tesla domājot par jauniem modeļiem savā piedāvājumā. Neoficiāli izskan ziņas, ka Tesla pilnīgi jaunu, “entry-level” modeli varētu prezentēt pat šogad, lai gan, ņemot vērā Tesla vēsturi, uz to jāskatās ar zināmu skepsi. Arī Masks pērn izteicās, ka darbs pie lētāka modeļa šobrīd nenotiekot. Ja gribam būt precīzi, Masks teica, ka nenotiek darbs pie mašīnas, taču tas nenozīmē, ka netika attīstīta platforma, lai tādu auto varētu uzbūvēt. Tiek spekulēts, ka Tesla šajā pasākumā varētu atklāt vismaz atsevišķus tehniskos parametrus, lai vairotu investoru pārliecību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma