Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2”: iedzīvotāji izvēlas dārgākus telefonus un maina tos retāk

    Jaunākie raksti

    “Tele2” apkopotā informācija liecina, ka klienti izvēlas arvien dārgākus viedtālruņus un maina tos retāk. Šogad klienti iegādājušies telefonus, kas vidēji maksā 360 eiro, bet viena telefona dzīves cikls sasniedz jau gandrīz divarpus gadus.

    Uzņēmums atzīmē, ka klienti arvien biežāk izvēlas flagmaņu jeb augstākās klases telefonus, kuru dēļ arī vidējā summa, kādu klienti ir gatavi maksāt par jauna telefona iegādi, pēdējā gada laikā ir pieaugusi par nepilniem 20%.

    “Ja raugāmies uz viedtelefonu tirgu, šobrīd arvien lielāku popularitāti piedzīvo atlokāmie viedtālruņi, jo tie spēj nodrošināt gan labu funkcionalitāti, gan kvalitāti. Aptuveni 80% gadījumos mūsu klienti viedtelefonus izvēlas iegādāties uz nomaksu, un šogad jau katrs trešais telefons, ko klienti iegādājās mūsu klientu centros, tika arī apdrošināts,” atzīst “Tele2” ierīču pārdošanas vadītājs Mārtiņš Vinters.

    Lai arī pēdējo gadu laikā būtiski augusi viedtelefonu pārdošana digitālajā vidē, vēl joprojām visbiežāk klienti telefonus izvēlas iegādāties klientu centros klātienē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Npip
    30.12.2022 10:34

    Nevis izvēlas dargakus, bet letais gals salonos nav pieejams. Ienak pensis uz konsultaciju un, prorams, ka tiek iekonsultēts uz trīs klases labāku telefonu nekā vajadzīgs! Nevis izvelas dargakus, bet Tele2 specialisti rekomendē. Smalks veids, kā apčakarēt tos, kam naudas nav tik daudz!

    Pēča
    20.02.2023 16:11
    Reply to  Npip

    Zinu gadījumu ka vīrietis gribēja jaunu a52, beigās no lmt izgāja ar jaunu s22 jo konsultants viņam to iesmērēja un parliecināja, ka viņam to vajag! ;) Tad vēl ierīču apdrosināšana un citi papildu bull….

    Tas tāpec ka konsultantiem maksā par rezultātiem(un šis ‘dāvanu grozs’) sastāda gandrīz pusi algas! Pamatalga minimālā ar kuru normāls cilvēks nevar izdzīvot un ta operatoru darbinieki tev tik cenšas iepārdot visu ko vien spēj jeb pakalpojumus un ierīces kuras tev nevajag.

    Last edited 1 year ago by Pēča
    Dindāls
    20.02.2023 17:04

    Nu bet var tikai vainot paši sevi.
    Kapēc pērk mantas kuras neizprot?
    Telefons jau sen ir tas pats kas kompis. Pirms pērc – paaicini specu. Tāpat būs jādod viņam sainstalēt, pirms lietošanas.

    Reklāma