Web Analytics
More
    Reklāma

    Gaidāmajā CES 2023 izstādē Volkswagen izziņos jaunu elektroauto modeli

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Volkswagen apstiprinājis, ka gaidāmajā CES 2023 tehnoloģiju izstādē Lasvegasā uzņēmums izziņos jaunu elektrisko modeli. Pēdējo gadu laikā šī izstāde kļuvusi par visai populāru vietu, kur autoražotājiem izrādīt savus jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus un inovācijas.

    Volkswagen paziņojumā atslēgas vārds ir “izziņos” – tā nebūs pilnvērtīga jauna modeļa debija, bet plānots izrādīt sērijveida auto dizainu, kas vēl paslēpts maskējošajā kamuflāžas krāsojumā. Tāpat uzzināsim jaunā modeļa nosaukumu. Tiek spekulēts, ka Volkswagen izrādīs maskētu sērijveida versiju ID.Aero konceptam, kas, visticamāk, tiks pārsaukts citā vārdā.

    Ja Volkswagen tik tiešām grasās izrādīt ID.Aero sērijveida versiju, tad tā, visticamāk, nebūs pārāk tālu no koncepta – Volkswagen lepojas, ka koncepta aerodinamiskās pretestības koeficents ir 0,23Cd, savukārt WLTP ciklā ar vienu uzlādi tas varot veikt ap 650 kilometriem. Citi tehniskie parametri konceptam netika paziņoti.

    Izstāde Lasvegasā oficiāli notiks no 5. līdz 8. janvārim, savukārt Volkswagen paziņojums gaidāms jau ātrāk – 3. janvārī.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma