Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo baltas krāsas ROG Strix GeForce RTX videokartes

    Jaunākie raksti

    ASUS Republic of Gamers (ROG) paziņojis par jaunām baltas krāsas videokartēm, kas būs pieejamas Strix GeForce RTX sērijā. Pircēji varēs iegādāties Strix GeForce RTX 4090 un arī Strix GeForce RTX 4080 videokartes.

    Reklāma

    Jaunās ROG Strix GeForce RTX 4090 White Edition un ROG Strix GeForce RTX 4090 OC White Edition vizuāli saderēs ar citiem gaišo toņu ASUS aksesuāriem, piemēram, ar ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White tastatūru.

    Visādi citādi ROG Strix GeForce RTX 4090 White Edition un ROG Strix GeForce RTX 4090 OC White Edition no jau esošajām videokartēm neatšķirsies. ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 arī būs 3.5 slotu biezuma videokarte ar to pašu veiktspēju un dzesēšanu.

    Pagaidām cenas nav zināmas, bet ASUS tās sola izziņot janvāra sākumā. Visticamāk, vairāk par ASUS jaunumiem uzzināsim CES 2023 norises laikā janvāra pirmajās dienās.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis
    21.12.2022 10:04

    Skaisti! Man nav aktuāli, bet prieks ka ir iespēja izvēlēties arī baltu. Atceros laikus kad praktiski visi datori bija balti, un tad ap 2005 sākās melno sistēmbloku popularitātes gājiens, un balti vairs nebija stilīgi. Ahh, atmiņas uzjundījās :D

    Krotow
    22.12.2022 00:04
    Reply to  Uldis

    Tonētās videokartes ar RGB ir aktuālas tikai tiem, kuri liek kopā PC datorus iestiklotajos korpusos ka interjera elementus. Pirms 20 gadiem datoru korpusi bija necaurspīdīgi un toreiz bija pie kājas, kādā krāsā videokarte.

    Reklāma