Web Analytics
More
    Reklāma

    Pievienojies labdarības strīmam un palīdzi Ukrainas bērniem

    Jaunākie raksti

    Jaunais gads vairs nav aiz kalniem, bet, atskatoties uz šo gadu, ir tāda nepilnības sajūta – sajūta, ka vajadzētu izdarīt vēl ko labu. Tad nu lūk – mēs – GMR kopā ar vienu no lielākajiem latvijas tiešraides kanāliem Uzkapājam – esam nolēmuši, ka vēlamies izmantot savas balsis un platformu, lai palīdzētu bērniem, kuri šogad Krievijas uzsāktās karadarbības rezultātā bija spiesti doties prom no mājām Ukrainā.

    Mēs aicinām tevi piedalīties mūsu labdarības tiešraidē YouTube platformā, kas norisināsies šī gada 19. decembrī GMR.lv Youtube kanālā pulksten 19:00. Visi ziedojumi tiks nodoti labdarības maratonam “Dod Pieci!”, lai mēs kaut nedaudz spētu palīdzēt bērniem, kuri ir zaudējuši mājas un ir nonākuši Latvijā Krievijas uzsāktās karadarbības rezultātā. Labdarības maratons “Dod pieci!”, kas šogad norisināsies no 16. līdz 22. decembrim, ir daļa no starptautiska projekta “Serious Request”, kura ietvaros dažādās Eiropas valstīs ik gadu notiek vairāki labdarības maratoni.

    Reklāma

    Esam ieplānojuši aizrautīgu vakaru, kur starp spēlēm un diskusijām teiksim “paldies!” dāsnākajiem ziedotājiem, kā arī izspēlēsim dažādas balvas. Labā mērķa vārdā mums pievienosies viens no Latvijas lielākajiem tiešraides kanāliem – Uzkapājam, kurš jau vairāk kā 7 gadus izklaidē cilvēkus savās tiešraidēs.

    Lai tev, skatītāj, būtu interesantāk, tiešraidi varēsi redzēt no abiem skatu punktiem. Gan GMR.lv Youtube kanālā, gan Uzkapājam Twitch kanālā. Esam vienojušies par kopīgu ziedojumu mērķi, un savāktie ziedojumi būs redzami gan GMR.lv kanālā, gan Uzkapājam kanālā.

    GMR.lv ir spēļu pasaules hobijisti un domubiedri, kuri pavada laiku kopā jau no 2020. gada. Rīkojam dažādus turnīrus, rakstām spēļu apskatus un šad tad visi kopā savācamies, lai satiktos uz kādu kopīgu pasākumu arī otrpus ekrānam.

    Ja Tevi interesē, ko darām un vēlies būt daļa no mūsu komūnas, tad droši vari pievienoties mūsu Discord

    Paldies visiem, kuri atbalsta un atbalstīs labdarības maratonu “Dod Pieci!”. Uz tikšanos jau pavisam drīz – 19. decembrī pulksten 19:00 GmR.lv Youtube kanālā un Uzkapājam Twitch kanālā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma