Web Analytics
More
    Reklāma

    “Dyson” gaisu attīrošās austiņas maksās sākot no 949 USD

    Jaunākie raksti

    Šī gada sākumā elektronikas ražotājs “Dyson” paziņoja, ka strādā pie sava pirmā audio produkta – trokšņus slāpējošām un gaisu attīrošām bezvadu austiņām “Zone“. Tiesa gan, ilgu laiku uzņēmums turēja noslēpumā gan tehnisko informāciju, gan gaidāmo cenu un izlaišanas laiku. Aizvadītajā nedēļā “Dyson” beidzot atklāja ko vairāk par šīm visai interesantajām austiņām, un jāsaka tā – tās nebūs lētas.

    Uzņēmums paziņoja, ka jaunās “Dyson Zone” ASV tirgū parādīsies nākamā gada martā un maksās sākot no 949 dolāriem, kas ir krietni dārgāk nekā citi līdzīgi produkti, piemēram, “Apple Airpods Max”. “Dyson Zone” ir aprīkotas ar 11 mikrofoniem, no kuriem astoņus izmanto ierīces uzlabotā trokšņu slāpēšanas sistēma. Tāpat šīs austiņas ir krietni smagākas nekā lielākā daļa līdzinieču un sver 670 gramus ar pievienotu sejas masku. Taču arī bez tās austiņas sver pietiekami – 595 gramus.

    Reklāma

    Gaisa attīrītāju iespējams noņemt, kas padarīs šīs austiņas līdzīgākas pārējām. Attēls: Dyson

    Viena būtiska lieta, kas “Dyson Zone” atšķir no citām austiņām, ir iespēja tām pievienot masku, kurā iebūvēta filtrēšanas sistēma, kas gan bloķēs troksni, gan attīrīs gaisu. Gaisa attīrītāja filtriem ir divslāņu dizains, kas uztvers un bloķēs 99% kaitīgo slāpekļa dioksīda, sēra dioksīda un ozona daļiņu. Uzņēmums apgalvo, ka risinājums nav domāts aizsardzībai pret Covid-19, bet gan pret ziedputekšņiem, baktērijām, putekļiem, kā arī piesārņojumu pilsētās, dūmiem utml.

    “Dyson” norāda, ka jaunās austiņas ar 2600 mAh litija jonu akumulatoru spēs nodrošināt līdz pat 50 stundu ilgu klausīšanās laiku audio režīmā. Vienlaikus, izmantojot gaisa attīrīšanas funkciju, klausīšanās laiks sasniegs vien 1,5h – 4h atkarībā no tā, cik aktīvi darbojas filtrēšanas sistēma. Nav skaidrs, vai šis ilgums ir ar iespējotu aktīvo trokšņu slāpēšanu. Savukārt ierīci pilnībā uzlādēt iespējams trīs stundu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    13.12.2022 08:33

    Nākošajā modelī varēs pievienot trokšņu slāpējošas un gausu filtrējošas plastmasas apenes. #sennebijukautkotiksmieklīguredzējis

    Cauraudzis
    13.12.2022 09:12

    Mājās ir Dyson putekļusūcējs – gana labs. Tagad varēs iegādāties arī uz galvas nēsājamu putekļusūcēju, kuram vēl būs iebūvēta mūzikas atskaņošanas funkcija! Wow!

    Tītars
    13.12.2022 18:37
    Reply to  Cauraudzis

    Klausies mūziku kamēr strādā. Palaid kā roomba pa galdu, kad neklausies.

    Edraugs
    13.12.2022 12:59

    Bet ja lietotājs gribēs gan tīru gaisu, gan mūziku, gan arī vienlaikus valkāt Covid sejautu (masku)?
    Vai sejauts būs jāvelk zem šīm austiņām vai virs tām?

    Tītars
    13.12.2022 18:36

    Iztērēsi 1k Eur un savu pašcieņu, lai ar tādu staigātu apkārt.
    Varēja nedaudz maskas formu uzlabot, lai vismaz izskatās pēc kaut kā no Cyberpunk.

    Reklāma