Web Analytics
More
    Reklāma

    Audio Technica piedāvā pārnēsājamu plašu atskaņotāju ar USB-C un Bluetooth

    Jaunākie raksti

    Audio Technica izziņojusi ļoti ierobežota skaita pārnēsājamu plašu atskaņotāju Sound Burger, lai svinētu uzņēmuma 60. dzimšanas dienu. Jau astoņdesmitajos gados bija iegādājama Sound Burger oriģinālā paaudze, bet nu būs pieejams arī modernāks plašu atskaņotājs.

    Audio Technica AT-SB2022 Sound Burger saņēmis litija akumulatoru, kas ļauj baudīt ierakstus gandrīz jebkur. Iebūvētais akumulators nodrošina 12 stundu darbību bez uzlādes.

    Reklāma

    Sound Burger spēj atskaņot 33 un 45 apgr./min. plates, turklāt var izmantot Bluetooth 5.2 savienojumu, lai Sound Burger sūtītu skaņu uz modernu izklaides centru vai Bluetooth tumbiņu. Sound Burger izmanto Audio Technica ATN3600L adatu, kas nozīmē, ka šis atskaņotājs paredzēts reālai izmantošanai, nevis tā turēšanai plauktā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    03.11.2022 10:30

    Adata ir vecvecmātes gramafonam, šis ir kārtridžs, turklāt ļoti lēts – kā radīts audio suvenīram bez praktiska pielietojuma, izņemot zvaigžņu brīdi ballītē kur visi ierodas ar kādu plati no vecāku krājumiem.

    Plašu atskaņotāja makets nevar dot skaņu, kas nāk no atskaņotāja. Sāksim ar to, ka atskaņotājam ir stabili jāstāv uz stabilas virsmas, nevis jāžonglē uz nelielas virsmas. Par plastmasas korpusu un pārējo nav vērts runāt.

    03.11.2022 15:04
    Reply to  Biteme

    pārnēsājamā plašu rīve.

    Reklāma