Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota līdz 2026. gadam Eiropā plāno piedāvāt piecus jaunus elektriskos modeļus

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājs Toyota Eiropā šobrīd piedāvā tikai vienu elektrisko modeli, tas ir bZ4X, tomēr uzņēmuma plāni paredz paplašināt elektrisko piedāvājumu un līdz 2026. gadam ieviest vēl piecus jaunus “bZ” saimes elektriskos modeļus Eiropas tirgū.

    Pirmais no Toyota jaunajiem Eiropas elektroauto ieradīsies jau nākamgad. Pagaidām zināms, ka tas būs izmēros neliels auto un, lai arī tas nav oficiāli apstiprināts, visticamāk, tas būs krosovers. Informāciju par Toyota paplašināšanās plāniem izdevumam Automotive News Europe atklāja Toyota Eiropas daļas vadītājs Mets Harisons.

    Kāds cits avots Toyota iekšienē apstiprinājis, ka runa tik tiešām ir par izmēros mazāku elektrisko krosoveru. Tiek minēts, ka šis auto būs ražošanas versija iepriekš prezentētajam “bZ Small Crossover Concept”. Zināms, ka Toyota plāno piedāvāt vēl pāris kompaktklases krosoverus, kā arī trīs lielākus modeļus, taču par to virsbūves tipiem plašākas informācijas pagaidām nav – tikai tumši silueti Toyota oficiālajos prezentācijas materiālos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma