Web Analytics
More
    Reklāma

    Leģendārajam pārtikas veikalam “Santa un Barbara” tagad pieejams interneta veikals

    Jaunākie raksti

    Novembra izskaņa ir nesusi patīkamas ziņas, jo Rīgas centra iedzīvotāju daudz aprunātais un leģendārais pārtikas veikals “Santa un Barbara” ir atklājis savu interneta veikalu, kas ļaus iegādāties dažādus pārtikas un saimniecības produktus attālināti, kādus nevar atrast citos veikalos.

    “Santa un Barbara” patiesībā izmanto Wolt piegādes platformu, uz kuru ir būvēts šis interneta veikals, līdz ar to patiesībā tas ir tas pats, ko mēs varam ieraudzīt Wolt mobilajā lietotnē. Šādu risinājumu gan redzu pirmo reizi, bet konkrētajam pārtikas veikalam, iespējams, tas pat nav sliktākais risinājums, jo tas tomēr nedaudz dzīvo savā pasaulē, bet joprojām ir pietiekami pieprasīts.

    Reklāma

    Ja kāds nesaprot, par ko ir runa, tad pārtikas veikals “Santa un Barbara” atrodas Brīvības ielā 188, bet vieglāk orientēties, ja iedomājamies Brīvības un Pērnavas ielas krustojumu Rīgā. Noteikti acīs ir iekrituši sarkanie nosaukuma burti uz balta fonā. Kaut arī veikals izskatās necils un atrodas aktīvas autoplūsmas malā, tam ir savs klientu loks. Kā arī bieži vien nācies dzirdēt, ka šajā veikalā var nopirkt dažādus interesantus pārtikas produktus.

    Tā kā sadarbība notiek ar Wolt, tas nozīmē, ka piegāde notiks tajā pašā dienā pēc iegādes, tāpēc tiek piedāvāti tie produkti, kas ir pieejami veikalā. Arī iepirkšanās interfeiss ir ļoti līdzīgs mobilajai lietotnei, bet pati sākuma mājaslapā neizceļas ar kādām modernām dizaina tendencēm un uzsvaru uz lietotāju ērtību, taču tā ir “Santa un Barbara”, kas pasaka visu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    04.12.2022 14:36

    Es teiktu, ka e-veikals pieejams pircējiem….un kāpēc vajag aprunāt veikalu – vai tas ko sliktu nodarījis?

    Pepe
    05.12.2022 09:40

    Vatņiku veikals tikai

    kiki
    05.12.2022 09:48

    Ja Wolt piegāde, tad reāli jau tas nozīmē, ka piegāde ir pieejama apkārtējo māju iedzīvotājiem, kas uz to veikalu aizstaigāt var tāpat.

    x_faili
    05.12.2022 12:15

    Šis veikals paliks atmiņā kā viens no tiem, kurā strādā visnepieklājīgākās, bezkaunīgākās, rupjākās pārdevējas, kādas Latvijā vispār var atrast.šis krievu cūku stallis ir pelnījis atsevišķu uzmanību, lai pēc iespējas ātrāk tiktu aizklapēts ciet un basta.

    Reklāma