Web Analytics
More
    Reklāma

    Lamborghini iepazīstina ar unikālo Huracan Sterrato modeli

    Jaunākie raksti

    Itāļu superauto ražotājs iepazīstinājis ar ļoti unikālu, īpašu modeli – tas ir Huracan Sterrato. Īpašu to padara fakts, ka šis ir pirmais paaugstinātais Lamborghini ielas auto, turklāt tas būs pēdējais pilnīgi jaunais Lamborghini, kas izmanto tikai iekšdedzes dzinēju – nākamās mašīnas jau būs aprīkotas ar hibrīdsistēmu.

    Šis auto principā ir paaugstināts parastais Huracan. Vārds “paaugstināts” Lamborghini kontekstā, protams, jāsaprot mazliet citādi – šis auto ir par 4,3 centimetriem augstāks nekā Huracan Evo. Tas nozīmē, ka ar šo mašīnu varēs nobraukt no ideāli asfaltētiem ceļiem. Tas arī sniedz lielāku amortizācijas gājienu. Ražotājs citādi noregulējis “Strada” un “Sport” braukšanas režīmus, kā arī iekļauts jauns rallija režīms gadījumiem, kad esat uz ceļa ar sliktāku saķeri. Tas tulkojams kā režīms grants ceļiem, lai var trakot.

    Reklāma

    Auto, protams, ir pilnpiedziņa, tas aprīkots ar 19 collu diskiem un “Bridgestone Dueler AT002” run-flat riepām, kas paredzētas tieši šai mašīnai. Tas viss noder, kad jāsavāc 602 zirgspēki un 560Nm liels griezes moments. Tieši tik attīsta 5,2 litru V10 motors, kuru papildina 7-pakāpju divsajūgu automātiskā pārnesumkārba. Kad saķeres ir pietiekami, mašīna 100km/h sasniegs 3,4 sekundēs.

    Šim Huracan ir iecerēts nedaudz cits pielietojums, par ko liecina izmaiņas mašīnas virsbūvē – mašīnas apakša aprīkota ar alumīnija aizsargiem, lai pasargātu jaudas agregāta daļas, savukārt gaisa ieplūdes atvere pārvietota uz jumtu. Tas nav tāpēc, lai varētu braukt pa ūdeni, bet gan lai auto tiktu pie tīrāka, mazāk putekļaina gaisa. Nevar nepamanīt arī arku dizainu.

    Ja gadījumā ir tāda vēlēšanās, Lamborghini norāda, ka šim modelim pieejamas gandrīz neierobežotas personalizācijas iespējas – 350 virsbūves krāsas un 65 toņi salonā. Pati mašīna gan būs pieejama ierobežotā skaitā – tiks saražoti 1499 eksemplāri, ražošanai sākoties nākamgad februārī, savukārt cena tiks paziņota vēlāk.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    01.12.2022 15:26

    Tie mazie lukturi masinai prieksa, vidusdala izskatas kropligi.

    Last edited 1 year ago by Oskars
    KKTK
    01.12.2022 16:06
    Reply to  Oskars

    Ir normāli – kā mazpilsētas ōpīša minivenam.

    Biteme
    01.12.2022 18:42
    Reply to  KKTK

    Opītis, kas šajā auto vizina meitenes, jaunākas par tavu sievu)

    Tītars
    01.12.2022 19:38

    Ja man būtu 10 auto garāžā, un ļoti ļoti gribētu vienpadsmito, varbūt pat apsvērtu. Carams ka pie opcijām ietilpst to dīvaino uguņu noņemšana. Citādi netaisos šo lambo likt savā iedomu garāžā.

    Atoms
    03.12.2022 23:39
    Reply to  Tītars

    Bet nav…

    Reklāma