Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda-Sony kopīgajā elektroauto varētu būt iebūvēts PlayStation 5

    Jaunākie raksti

    Japāņu ražotāji Sony un Honda jau kādu laiku kopīgi strādā pie elektroauto izstrādes, tādējādi apvienojot abu uzņēmumu stiprākās puses. Pilnīgi iespējams, ka šajā mašīnā, izmantojot Sony resursus, būs iebūvēta PlayStation 5 videospēļu konsole. Neviens no ražotājiem to pagaidām nav oficiāli apstiprinājis, bet publikācija Financial Times liek noprast, ka tas ir iespējams.

    Publikācijā tiek citēts Izumi Kavaniši, kurš ir Honda-Sony radītā kopuzņēmuma izpilddirektors. “Sony ir saturs, pakalpojumi un izklaides iespējas, kas iedvesmo cilvēkus. Mēs šīs iespējas pielāgojam mobilitātes vajadzībām un tā ir mūsu stiprā puse cīņā pret Tesla,” citēts Kavaniši.

    Tieši Tesla pieminēšana šeit ir būtiska – jaunāku Tesla mašīnu multimediju ekrānā iespējams spēlēt videospēles. Te nav runa par ļoti prasīgām videospēlēm, bet tomēr. Tesla vadītājs Īlons Masks gan izteicies, ka, izmantojot jaunāko tehniku, iespējams spēlēt arī prasīgākas spēles, bet tas pagaidām nav ieviests sērijveida lietošanā.

    Skaidrs, ka šādai spēļu konsoles integrācijai mašīnā būtu būtiska pievienotā vērtība tikai tad, ja mašīna spēs pārvietoties pati, lai vadītājam nav jāpievērš uzmanība ceļam. Protams, būtu diezgan stilīgi, ja mašīnā būtu iebūvēts PS5, taču, ja to nevar spēlēt braukšanas laikā, tad tādas īstas jēgas tam nav – tikpat labi var uzspēlēt mājās, savā dīvānā. Tiek gaidīts, ka Honda-Sony pirmais kopprodukts pie klientiem nonāks ap 2025. gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma