Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla strādājot pie Model 3 feislifta

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla ar savu izmēros mazāko un lētāko modeli līdz šim Model 3 iepazīstināja 2017. gadā. Tagad tam ir pieci gadi, bet šajā laikā mašīna nav piedzīvojusi būtiskas izmaiņas un modernizāciju, vien dažādas sīkas izmaiņas. Tomēr ziņu aģentūra Reuters ziņo, ka tiek attīstīts Model 3 facelift jeb modernizētā versija.

    Reuters atsaucas uz saviem informācijas avotiem Tesla iekšienē, kas norāda, ka uzņēmuma iekšienē šis projekts zināms kā “Highland”. Sagaidāmas izmaiņas gan mašīnas ārienē, gan arī salonā, tāpat iespējamas izmaiņas jaudas agregātu sistēmā un baterijās. Tātad, kārtīga modernizācija. Lai arī nav sagaidāmas drastiskas izmaiņas, ražotājs noteikti vēlēsies parūpēties, lai izmaiņas ir pamanāmas.

    Viena no prioritātēm, visticamāk, ir ražošanas izmaksu samazināšana. Prognozējams, ka Tesla arī Model 3 gadījumā plāno izmantot atšķirīgas ražošanas tehnikas, lai mašīnas salikšanai vajadzētu mazāk daļu. Tiek pieļauts, ka klasisko stūri varētu aizstāt “yoke”, par ko bijušas dažādas atsauksmes.

    Ja viss notiks pēc plāna, tad uzlabotā Model 3 ražošana sāksies Ķīnā, nākamā gada trešajā ceturksnī. Tiesa, Tesla regulāri bijušas problēmas ar termiņiem un to izpildi, tāpēc pagaidām neskriesim notikumiem pa priekšu. Nav zināms, cik ilgs laiks nepieciešams, lai uzlabotos auto sāktu ražot arī citās rūpnīcās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma