Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla nākamā rūpnīca Āzijā varētu atrasties Dienvidkorejā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājam Tesla šobrīd ir viena rūpnīca Āzijā – tā atrodas Ķīnas lielpilsētā Šanhajā un tā ir ārkārtīgi nozīmīga, lai Tesla sasniegtu iecerētos mērķus. Tesla vadītājs Īlons Masks par rūpnīcu Āzijā apspriedies ar Dienvidkorejas prezidentu, kas varētu liecināt, ka autoražotājs izskata šo valsti savas rūpnīcas celšanai.

    Tesla šobrīd gada laikā var saražot ap 2 miljoniem mašīnu, bet ražotāja mērķis ir panākt, lai ap 2030. gadu uzņēmums spētu saražot 20 miljonus auto gadā. Lai šo gana ambiciozo mērķi realizētu, Tesla rēķinās ar nepieciešamību uzbūvēt vēl vismaz astoņas papildus rūpnīcas.

    Lai nepilnu astoņu gadu laikā uzbūvētu un pilnvērtīgi strādātu vēl astoņas rūpnīcas, Tesla diezgan nopietni jāķeras pie darba un diezgan drīz jāizziņo vismaz pāris vietas nākotnes rūpnīcām. Kā redzam Tesla jaunākajās rūpnīcās Berlīnē un Teksasā, ražošanas apjomu palielināšana nenotiek nemaz tik viegli un ātri.

    Līdz šim aktīvi baumots, ka Tesla kā nākamo vietu rūpnīcai izskata Kanādu. Tas no dienaskārtības nepazūd, taču Dienvidkorejas prezidenta birojs informē, ka Masks ar valsts prezidentu apsprieduši ne tikai iespējamās rūpnīcas izbūvēšanu, bet arī investēšanu uzlādes infrastruktūrā un cita veida sadarbību elektroauto attīstībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma