Web Analytics
More
    Reklāma

    Nissan plāno saglabāt “Leaf” nosaukumu

    Jaunākie raksti

    Nissan Leaf ir viens no senākajiem elektroauto modeļiem, cik nu seni tie vispār var būt. Pēdējā laikā bijušas bažas par šī modeļa ilgtermiņa nākotni, Nissan kopā ar Renault un Mitsubishi attīstot virkni jaunu elektrisko modeļu uz jaunās platformas, bet Nissan pārstāvis apstiprinājis – Leaf ir uz palikšanu.

    Pagaidām gan nav zināmas absolūti nekādas detaļas, kādā formā Leaf turpinās savu dzīvi nākotnē, bet Nissan elektroauto mārketinga un pārdošanas stratēģijas direktors Aditja Džairajs apstiprinājis, ka šis nosaukums paliks dienaskārtībā un būs aktuāls arī nākotnē. Protams, viņš nedrīkst sniegt plašākas detaļas, atsaucoties uz autoražotājiem tik populāro attaisnojumu – nevaram komentēt ziņas par nākotnes produktiem.

    Neoficiāli tiek pieļauts, ka Nissan varētu izvēlēties Leaf padarīt par krosoveru, reaģējot uz lielo pieprasījumu pēc mašīnām ar šādu virsbūves tipu. Nebūtu nekāds brīnums, ka jaunās paaudzes Leaf patiesībā jau ir tepat pie durvīm un drīz ar to tiksim iepazīstināti – ar aktuālās paaudzes Leaf tikām iepazīstināti 2017. gada nogalē. Pieci gadi auto dzīvesciklā ir gana daudz, īpaši jau elektroauto segmentā, kur izaugsme šo gadu laikā bijusi tiešām strauja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma