Web Analytics
More
    Reklāma

    Zabbix atzīts par labāko darba devēju IT nozarē Latvijā

    Jaunākie raksti

    Atvērtā pirmkoda programmatūras uzņēmums SIA Zabbix saņēmis Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Gada balvu kā labākais darba devējs informācijas un komunikācijas nozarē 2022.gadā.

    Izvērtēšanā tika ņemti vērā gan uzņēmuma finanšu rādītāji un sociālo iemaksu apjoms uz vienu darbinieku, gan tas, kā uzņēmums atbalsta ne tikai savus darbiniekus un viņu ģimenes, bet arī veicina reģiona sociālekonomisko attīstību un sniedz atbalstu Ukrainai.
    “Esam lepni, ka mūsu rūpes par darbiniekiem un sabiedrību ir novērtētas ne tikai no kolēģiem, bet arī plašākā mērogā. Darbinieka un viņa ģimenes labbūtība ir mūsu galvenā vērtība un tieši pēdējā gada laikā esam ieguldījuši lielus resursus, lai pēc iespējas atbilstošāk to stiprinātu. Zabbix darbinieku labumu grozs, manuprāt, ir unikāls starp visiem

    Reklāma

    Latvijas IT uzņēmumiem,” balvas saņemšanu komentē SIA Zabbix izveidotājs un īpašnieks Aleksejs Vladiševs. SIA Zabbix strādā vairāk nekā 120 cilvēki un 70% no tiem Latvijā. Uzņēmuma ir trīs pārstāvniecības ārpus Latvijas – Japānā, ASV un Brazīlijā, bet visā pasaulē darbojas vairāk nekā 200 partneri, kas sniedz Zabbix pakalpojumus.

    “Tie ir darba devēji, kas ir ne tikai būtiska Latvijas ekonomikas sastāvdaļa, bet arī atbalsts saviem darbiniekiem nodrošinot mūsdienīgu un drošu darba vidi un apstākļus, vietējai kopienai un sabiedrībai kopumā,” par apbalvotajiem uzņēmumiem norāda LDDK ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

    SIA “Zabbix”  COVID-19 pandēmijas laikā izstrādāja unikālu, bonusa programmu Zabbix darbiniekiem, kas ļauj atbalstīt darbiniekus ļoti atšķirīgos dzīves posmos – dibinot jaunu ģimeni, turpinot studijas un attīstoties profesionāli, kā arī izveidoja atsevišķu programma atbalstot darbinieku ģimenes ar bērniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Traciņš
    18.11.2022 13:55

    Bilde šķiet ir ar Latvijas mobilā telefona uzņēmuma personām. Lūgums pārskatīt attēlu!

    Kursors.lv
    18.11.2022 15:59
    Reply to  Traciņš

    Cik saprotu, šajā fotogrāfijā vienuviet ir visi balvu saņēmēji.

    Reklāma