Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” modernizējis lietotnes tīmekļa versiju

    Jaunākie raksti

    Paralēli mobilajai versijai “Instagram” turpina strādāt un uzlabot arī lietotnes tīmekļa versiju. Pērn tajā beidzot tika pievienota iespēja publicēt saturu. Turpinot veikt izmaiņas “Instagram” tīmekļa versijā, uzņēmums izlaidis atjaunotu lietotāja interfeisu, kura izveidē izmantojis lielo ekrānu priekšrocības, lai labāk izvietotu sadaļas. Līdz ar to tīmekļa versija tagad būs vēl pielāgotāka lieliem ekrāniem.

    Kā redzams attēlā zemāk – opcijas, kas iepriekš atradās augšējā labajā stūrī – sākuma ekrāns, meklēšana, izpēte, ziņas, paziņojumi, iespēja pievienot jaunu ierakstu, lietotāja profils – tagad novietotas atsevišķā lielākā sānu joslā ekrāna kreisajā malā. Līdz ar to šīs sadaļas tagad ir pārskatāmākas un ļauj ērtāk veikt nepieciešamās darbības.

    Reklāma

    Avots: Engadged

    Līdz manam datoram šie uzlabojumi pagaidām vēl nav nonākuši, taču tas īpaši neapbēdina, jo “Instagram” tīmekļa versiju atveru burtiski dažas reizes gadā, kad jāsagatavo šāda veida raksti. Taču pieņemu, ka tie, kuri aktīvāk izmanto “Instagram”, piemēram, influenceri, satura kopīgošanai dažkārt varētu izmantot arī lielos ekrānus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    11.11.2022 12:31

    Man jau pāris nedēļas, ja ne mēnesi, ir šāds skats. Lasīju rakstu un nobrīnījos, kur tad jaunumi :D
    Palēnām laikam publisko lietotāju skaitu, kuriem tāda versija ir pieeejama.

    Reklāma