Web Analytics
More
    Reklāma

    “Zoom” paplašina platformu un lietotāju ērtībām pievieno arī kalendāru un e-pastu

    Jaunākie raksti

    Septembrī jau rakstījām, ka videokonferenču rīku sniedzējs “Zoom” plāno paplašināt savu darbību, piedāvājot risinājumus arī tādās jomās kā kontaktu centrs, pārdošana u.c. Savā ikgadējā konferencē “Zoomtopia”, kas tika aizvadīta burtiski nupat, uzņēmums izziņojis e-pasta un kalendāra programmatūras beta versiju.

    “Zoom” dibinātājs un izpilddirektors Ēriks Juaņs norāda, ka ir cilvēki, kuri daudz laika pavada “Zoom”, tāpēc tādu opciju pievienošana kā kalendārs un e-pasts ļaus darba uzdevumus paveikt vēl raitāk un ātrāk. Uzņēmums skaidro, ka lietotāji varēs izveidot integrāciju ar “Google” vai “Microsoft” un attiecīgi izmantot “Gmail” vai “Microsoft Outlook” kontu vai serveri. Šis pakalpojums būs pieejams gan bezmaksas, gan maksas “Zoom” lietotājiem.

    Reklāma

    Atkarībā no vēlmēm un vajadzībām būs iespēja izvēlēties arī “Zoom” vadītu e-pastu un kalendāru risinājumu, kas vairāk būs domāts kā privāta platforma, cieši integrēta ar “Zoom” platformu un nodrošinās pilnīgu datu šifrēšanu. Līdz ar to, izmantojot šo  risinājumu, lietotājs saņems mazāk spama un citus nevēlamus e-pastus, jo platformai varēs piekļūt tikai ierobežots skaits cilvēku. Lai saņemtu šīs iespējas, vispirms gan jākļūst par “Zoom One Pro” vai kāda cita “Zoom” maksas plāna abonentu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma