Web Analytics
More
    Reklāma

    Eufy piedāvā daudz prātīgāku un lētāku Apple AirTag alternatīvu

    Jaunākie raksti

    Viens no Anker apakšzīmoliem Eufy izziņojis Apple AirTag piekariņa alternatīvu, kas izmanto to pašu Find My integrāciju, bet Eufy Security Smart Track Link mazās ierīces atbalsta to iestatīšanu arī ar Android viedierīcēm.

    Viens no lielākajiem Eufy Security Smart Track Link plusiem ir ierīces cena, kas ir 19 dolāri, kamēr Apple AirTag piekariņa ir par 10 dolāriem lielāka. Un Eufy parūpējies, lai piekariņā nevajadzētu urbt caurumu vai meklēt kādu papildu maciņu ierīces pievienošanai pie atslēgām vai somas.

    Reklāma

    Uz Eufy Security Smart Track Link aizmugures daļas arī izvietojams QR kods, kas satur informāciju par ierīces īpašnieku, lai būtu ērtāk un ātrāk atgriezt nozaudēto lietu.

    Sanāk, ka Eufy Security Smart Track Link ir tas pat AirTag, bet lētāks un ar novērstām AirTag problēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Boo
    10.11.2022 12:22

    Aha, un Peugeot ir tas pats Bentley, bet lētāks un ar novērstām Bentley problēmām :D

    Skābene
    10.11.2022 12:57
    Reply to  Boo

    Bentley = “A Poor Man’s Rolls Royce” ;)

    oppo
    10.11.2022 14:10
    Reply to  Skābene

    nu var jau arī pateikt, ka Roycs ir izpuvis e36, neko baigi tas nemainīs. par konkrēto preci runājot, viss jau skaisti un jauki, bet cik ilgi atbalsts būs? samaksā tos divus santīmus vairāk, lieto ilgāk.

    es pats
    10.11.2022 14:45

    AirTag lieto retais, un tas darbojas tikai uz iOS, bet Eufy Security Smart Track Link darbojas arī uz Android, kas jau to padara daudz labāku, jo novērsis trūkumus AirTag, kas minēti rakstā, bet arī lielāka iespēja ka savu lietu varēsi izsekot labāk, jo nebūs jāpaļaujas tikai uz iOS telefoniem.

    digitalk
    10.11.2022 15:11
    Reply to  es pats

    Androīdam nav centralizēta izsekošanas tīkla, kas padara Eufy gandrīz bezjēdzīgu pazaudētu mantu meklēšanā, ja, protams, par pazaudētu neuzskata “kurā dzīvokļa stūrī esmu to nobāzis”. atliek tikai paļauties uz godīgiem atradējiem, QR kodu un… iPhonēm ;)

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Name*
    10.11.2022 15:16
    Reply to  es pats

    Ja kāds, piemēram, ir ielicis Jums mugursomā AirTag un Jums ir android. Tad Jūs varat izmantot Apple app – Tracker Detect, kas ir Google Play Store jau ilgāku laiku – un atrast to AirTag.

    Lauris
    10.11.2022 16:34

    Varējās kādu linku uz oriģinālo saiti iemest, lai nav jāmeklē, kāda baterija tiks izmantota, cik ilgi kalpos, kā jāmaina…

    Reklāma