Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka 2028. gadā pie klientiem dosies Honda Prelude elektriskais pēctecis

    Jaunākie raksti

    Honda Prelude savulaik bija viens no interesantākajiem auto, kas bija pieejams šī japāņu autoražotāja piedāvājumā, taču Honda šīs mašīnas ražošanu pārtrauca 2001. gadā. Tā kā elektrifikācijas ērā tendence atgriezt vecos modeļu nosaukumus kļuvusi moderna, kāpēc gan to nevarētu darīt arī Honda.

    Japāņu automedijs Best Car Web, atsaucoties uz saviem avotiem ziņo, ka Honda 2028. gadā plāno piedāvāt Prelude pēcteci, kas būs pilnībā elektrisks auto. Honda ir izziņojusi pietiekami plašu elektrifikācijas programmu, kuras ietvaros varam cerēt uz sportisko NSX un Prelude atdzimšanu jaunā formā.

    Plāni paredz, ka līdz 2030. gadam Honda visā pasaulē ieviesīs aptuveni 30 elektriskus modeļus, gada laikā pārdodot ap 2 miljoniem vienību. Daļa no šiem modeļiem taps sadarbībā ar General Motors. Oficiālu komentāru par iespējamiem elektriskajiem sporta auto pagaidām nav, tomēr paša autoražotāja publicēts attēls, kad tika izziņota elektrifikācijas stratēģija, liek domāt, ka Honda kaut kas tāds tomēr ir padomā.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DimanC
    09.11.2022 12:58

    pagaidām Hondai gan iet ļoti bēdīgi elektrojomā. Vēlu ienāca. modelis e galīgi pārcenots priekš sava Range, pārdošanas dati nekādi.

    SSs
    09.11.2022 18:26
    Reply to  DimanC

    Varbūt Honda saprot, ka baterijauto ir tupiks ?

    Kristaps K.
    09.11.2022 17:05

    Par jaunām Prelūdēm baumo regulāri, vairākas rezies gadā. Ceru, ka nē, nevajag bojāt klasiskas vērtības. Otrās paaudzes NSX, ko laikam šogad beidz ražot, jau ir hibrīds, kas ir loģiska un normāla tendence šādas klases mašīnām.

    Reklāma