Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairāk nekā miljons “Twitter” kontu slēgti, kopš Masks kļuvis par uzņēmuma vadītāju

    Jaunākie raksti

    Pagājusi jau mazliet vairāk kā nedēļa, kopš Īlons Masks kļuvis par “Twitter” vienīgo īpašnieku. Šajā laikā uzņēmumā notikušas visai daudz pārmaiņas, ieskaitot masveida darbinieku atlaišanu. Skaidrs, ka ne visiem patīk šī situācija, un Masks kā vadītājs tiek plaši kritizēts. Tas ļoti labi atspoguļojas arī “Twitter” lietotāju skaita izmaiņās. Zināms, ka pēdējās nedēļas laikā tikuši slēgti vairāk nekā miljons “Twitter” kontu.

    “Twitter” kontu izsekošanas platforma “Bot Sentinel”, izmantojot mākslīgo intelektu, noskaidrojusi, ka sešu dienu laikā pēc Maska kļūšanas par “Twitter” īpašnieku vairāk nekā 1,3 miljoni “Twitter” kontu tikuši deaktivizēti vai bloķēti. Konkrētāk, laikā no 27. oktobra līdz 1. novembrim aptuveni 877 000 kontu tikuši deaktivizēti un vēl 497 000 kontu – bloķēti.

    Reklāma

    “Bot Sentinel” dibinātājs Kristofers Bouzī norāda, ka ar profilu deaktivizēšanu cilvēki parāda protestu pret esošo situāciju. Savukārt lielais bloķēto kontu skaits skaidrojams ar to, ka lietotāji vēlas paeksperimentēt ar to, ko var un nevar publicēt “Twitter”. Izpētīts, ka pēdējo dienu laikā strauji pieaudzis to ierakstu skaits, kuri ietver, piemēram, lamuvārdus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma