Web Analytics
More
    Reklāma

    Panasonic sniedz plašāku informāciju par gaidāmo elektroauto bateriju rūpnīcu Kanzasā

    Jaunākie raksti

    Japāņu ražotājs Panasonic paziņojis, ka pirmās kārtas projektā jaunajā elektroauto bateriju rūpnīcā Kanzasā ik gadu plānots ražot baterijas ar kopējo ietilpību ap 30GWh. Šī rūpnīca lielā mērā paredzēta, lai apgādātu nemitīgi augošo Tesla pieprasījumu pēc bateriju šūnām.

    Uzņēmuma pārstāvji norādījuši, ka rūpnīcas celtniecība De Soto pilsētā Kanzassitijas pievārtē sāksies jau nākamajā mēnesī, tai kļūstot par otro Panasonic bateriju rūpnīcu ASV. Lai arī iepriekš tika baumots, ka uzņēmums šajā rūpnīcā plāno ražot jaunā 4680 tipa baterijas, Panasonic pārstāvji apstiprinājuši, ka sākumā tur tiks ražotas 2170 tipa baterijas.

    “Sākotnēji rūpnīca Kanzasā paplašinās 2170 bateriju ražošanas iespējas, jo tās ir ļoti pieprasītas. Atverot šo rūpnīcu, mēs varam izpildīt klientu pasūtījumus ātrāk. Masveida ražošanas sākums plānots 2025. gada martā, bet pirmajā posmā plānojam ražot 30GWh baterijas,” teikts kompānijas paziņojumā. 30GWh ir pietiekami daudz, lai ar to apgādātu 400 tūkstošus mašīnu.

    Panasonic jaunā rūpnīca atrodas stratēģiski izdevīgā vietā ASV vidienē, ļaujot ērti apgādāt elektroauto rūpnīcas visā valstī. Japāņu ražotāja pārstāvji skaidri likuši noprast, ka rūpnīca laika gaitā tiks paplašināta un šis ir tikai sākums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts
    01.11.2022 12:42

    nu 21700 lieto ari elektro scooteros. so yea tā arī kā industrija atīstās usa.

    Reklāma