Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen saņēmis vairāk nekā 20 tūkstošus ID.Buzz elektriskā furgona pasūtījumu

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotāja Volkswagen komertransporta nodaļa paziņojusi, ka saņemti vairāk nekā 20 tūkstoši elektriskā furgona ID.Buzz pasūtījumi. Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka tie ir pasūtījumi, kas veikti vēl laikā, kad transportlīdzeklis nemaz nebija apskatāms pie Volkswagen dīleriem. Ražotājs ir ļoti apmierināts ar klientu interesi par šo modeli.

    Volkswagen sagaida, ka pieprasījums tikai palielināsies, jo ID.Buzz pamazām ierodas pie dīleriem visā Eiropā, līdz ar to klienti to varēs apskatīt, izmēģināt un pasūtīt. Uzņēmuma pārstāvji sagaida, ka jaunu versiju piedāvāšana, kā arī jaunu tirgu apguve ļaus sasniegt ID.Buzz izvirzītos pārdošanas mērķus.

    Modelis tikai šovasar nonāca ražošanā Volkswagen rūpnīcā Hanoverē un līdz gada beigām plānots saražot ap 15 tūkstošiem eksemplāru. Daļa no šīm mašīnām ir demo auto dīleriem un preses mašīnas žurnālistiem, tāpēc pie klientiem šogad nonāks mazāks skaits eksemplāru. ID.Buzz ražošana nav sākusies bez starpgadījumiem – ražošana uz laiku bija apturēta, jo baterijas neatbilda kvalitātes standartiem, bet problēma ir novērsta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma