Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla zāģē 70 hektārus meža, lai paplašinātu rūpnīcu Berlīnē

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla uzsācis meža izzāģēšanu 70 hektāru platībā, gatavojoties paplašināt savu rūpnīcu Berlīnē. Tesla tikai šī gada sākumā atvēra ražotni un ražotājam bijušas problēmas palielināt ražošanas apjomus, taču tas neattur no plāniem savlaicīgi sākt nākamo posmu un gatavoties rūpnīcas paplašināšanai.

    Tesla jau iepriekš bijušas problēmas ar vides aizstāvjiem Vācijā, kuri protestēja pret pirmās kārtas projektu. Toreiz tika izzāģēti aptuveni 90 hektāri meža, dabas draugiem norādot, ka tas ietekmēs vairāku dzīvnieku sugu dzīvošanas apstākļus. Arī tagad sagaidāmi vides aizstāvju protesti, kuri gatavojas izteikt neapmierinātību ar Tesla rīcību.

    Plāni paredz izbūvēt kravas depo, lai no rūpnīcas ērtāk varētu izvest saražotās mašīnas. Tesla jau sākotnēji solīja izbūvēt vilciena līniju līdz savai rūpnīcai, lai organizētu kvalitatīvāku loģistiku un atvieglotu darbinieku nokļūšanu uz un no darba. Plānots izbūvēt arī bērnudārzu, apmācību centru, kā arī papildus loģistikas zonas, lai rūpnīcā varētu saražot vairāk mašīnu. Uzņēmuma ambīcijas, protams, ir lielas, laika gaitā tur plānojot ražot bateriju šūnas un arī jaunus modeļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    31.10.2022 17:33

    Absolūts zaļums nav iegūstams

    Reklāma