Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunās Nothing Ear (stick) austiņas nesamazina cenu, bet samazina iespēju klāstu

    Jaunākie raksti

    Nothing izziņojis Ear (stick) bezvadu austiņas, kuru filozofija man nedaudz atgādina situāciju, kad piena paka it kā nekļūst dārgāka, bet litra vietā pircējs iegūst 0.9 litrus vai pat mazāk. Ear (stick) bezvadu austiņas maksās aptuveni to pašu, ko iepriekš maksāja Nothing Ear (1) modelis.

    Nothing pamatīgi ceļ Ear (1) austiņu cenu

    Reklāma

    Jauno Ear (stick) bezvadu austiņu cena ir 119 eiro, kas gluži neatbilst Ear (1) modeļa sākotnējiem 99 eiro, bet te jāņem vērā arī eiro un ASV dolāra attiecība. Jebkurā gadījumā Ear (stick) bezvadu austiņas nav lēts prieks par to, ko tās sniedz.

    Ear (stick) bezvadu austiņas palikušas bez aktīvās trokšņu slāpēšanas, tāpat tām ir visai vāja pasīvā trokšņu slāpēšana, jo austiņu uzgaļi nav no pieguloša silikona. Toties uzlabota Ear (stick) bezvadu austiņu akumulatora darbība, kas (summēta ar kastītē esošo akumulatoru) sasniedz 29 stundas. Pašas Ear (stick) bezvadu austiņas darbosies līdz 7 stundām.

    Ear (stick) bezvadu austiņas izmanto 12.6 mm skaļrunīšus un tām ir IP54 mitruma un putekļu izturība. Pie pircējiem Ear (stick) bezvadu austiņas nonās 4. novembrī, bet tās jau var pasūtīt iepriekš.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma