Web Analytics
More
    Reklāma

    Tricount būs lieliska lietotne, lai sadalītu maksājumu lielākai cilvēku grupai

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen manā redzeslokā nonāca kāda lietotne, kas lieliski noderēs dažādu izmaksu sadalīšanai starp vairākiem cilvēkiem. Piemēram, sadalīt ceļojuma vai kāda pasākuma izmaksas.

    Tā ir lietotne Tricount, kuras mērķis ir uzskaitīt visas saistītās izmaksas, norādīt, kurš ir bijis maksātājs, kā arī starp cik un kādiem cilvēkiem tās ir jāsadala. Beigu beigās lietotne aprēķinās kopējo budžetu un sadalīs to, cik katram no dalībniekiem ir nepieciešams samaksāt pārējiem iesaistītajiem.

    Reklāma

    Varbūt kopējā budžeta uzskaitīšanu mēs varētu veikt, piemēram, Excel programmā, un pēc tam summu sadalīt, taču Tricount ērtums ir tajā, ka katru izmaksu pozīciju ir iespējams sadalīt konkrētai personai. Piemēram, viens cilvēks iegādājas pārtiku trijiem citiem cilvēkiem, un šo čeka summu var sadalīt nevis ar trīs vai četri, bet gan norādīt precīzu summu. Pēc tam, skaitot kopējo ceļojuma vai pasākuma budžetu, tiks precīzi norādīts kādu summu katram iesaistītajām ir jāmaksā.

    Tāpat lietone ļaus norādīt to, kurš ir bijis maksātājs. Tricount ļaus norādīt, vai tās ir bijušas izmaksas, ieņēmumi vai pārskaitījums, tādējādi atzīmējot konkrēto darbību. Tricount ir bezmaksas lietotne, kas pieejama gan Android, gan iOS operētājsistēmām, tomēr būs jāiedāgājas Premium abonements, ja lietotājs vēlēsies izmaksas dalīt precīzi pa summām nevis vienādās daļās. Lietotnei ir speciāli radīta versija arī Huawei platformai.

    Papildu tam lietotnē varēs uzaicināt tos cilvēkus, ar kuriem plānots dalīt izmaksas vai pievienoties jau esošai grupai, lai tiešsaistē redzētu, kā mainās budžets, kā arī saņemt paziņojumus par izmaksām, kuras jāveic konkrētajam lietotājam un papildināt esošās izmaksu pozīcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    28.10.2022 09:24

    Ir izmēģināta šogad ārzemju braucienā ar padsmit cilvēkiem – fantastiska aplikācija.

    Reklāma