Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla saņēmusi atļauju Semi elektriskā vilcēja laišanai tirgū

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla saņēmis atļauju tirgū laist savu elektrisko kravas auto Semi, kas ir ļoti ilgi gaidīts notikums. Šādas atļaujas izsniedz ASV Vides aizsardzības aģentūra (EPA), kas šim modelim izsniegusi atbilstības sertifikātu, tādējādi Semi oficiāli var tikt tirgots klientiem. Līdz šim Tesla pie šāda sertifikāta nebija tikusi un mašīnu piedāvāt klientiem nevarēja.

    Informāciju medijam Teslarati apstiprinājuši EPA pārstāvji. Iepriekš Tesla vadītājs Īlons Masks bija solījis, ka Semi jau tūlīt būs pārdošanā un sāks nonākt pie klientiem, bet jau vairākus gadus tas kā nenotiek, tā arī nenotiek. Tesla vadītājs oktobra sākumā kārtējoreiz apgalvoja – Semi piegādes sāksies 1. decembrī, kad mašīnās saņems PepsiCo. Ņemot vērā, ka iepriekšējās reizēs Maska apgalvojumiem nesekoja reāla darbība, daudzi bija skeptiski.

    Pēdējo nedēļu laikā Semi vairākkārt manīts uz ASV ceļiem, velkot piekabes, kas liek domāt, ka mašīna tiešām ir gatava komerciālai lietošanai un Tesla vēl veic pēdējos testus pirms to nodot klientu rīcībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma