Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix plāno iekasēt maksu par viena abonēšanas plāna apakšlietotājiem

    Jaunākie raksti

    Netflix ir izdomājis un testē jaunu veidu, kā varētu no saviem abonentiem iekasēt papildu naudu, ja tie izvēlas iet ceļu, kurā viens abonēšanas plāns un lietotājs tiek dalīts starp vairākiem cilvēkiem un mājsaimniecībām.

    Pagājušajā nedēļā Netflix notika uzņēmuma trešā ceturkšņa rezultātu paziņošana, kurā tika runāts par jaunu lietošanas iespēju, kas ir saistīto apakškontu izveidošana. Tas ļautu risināt situāciju, ka viens cilvēks iegādājas straumēšanas servisa abonementu un tālāk dalās ar savu profilu. Šādā veidā varētu kontrolēt šos lietotājus un ietaupīšana shēmas, ja tās varētu tā nosaukt.

    Reklāma

    Tomēr lai varētu nopelnīt, par šiem lietotājiem Netflix iekasēs papildu maksu. Pagaidām gan nav zināms precīzs izcenojums. Tas nozīmē, ka katram saistītajam kontam būs iespējams pārvaldīt savus seriālus un ieteikumus, līdz ar to tie neietekmētu galvenā lietotāja saturu, kas mūsdienās ir diezgan svarīgi, ja vēlamies atrast kaut ko savai skatīšanās un klausīšanās gaumei.

    Papildu tam tiks piedāvāts īpašs rīks, kas apakškontu ļaus padarīt par jaunu neatkarīgo lietotāja profilu un pārvietot esošo informāciju. Kā norāda pieejamā informācija, ja šie apakškonti atradīsies vienā mājsaimniecībā, tad Netflix varētu neiekasēt atsevišķu samaksu, bet tas attiektos uz tiem, kas atrodas ārpus konkrētās mājsaimniecības. Pakalpojuma testēšana sākusies jau šī gada maijā, bet reāla pieejamība varētu būt nākamā gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    27.10.2022 08:39

    “katram saistītajam kontam būs iespējams pārvaldīt savus seriālus un ieteikumus”

    oriģinālrakstā nekā tāda nav. to nav iespējams darīt tagad, vai tad ir izziņotas paplašinātas iespējas?

    digitalk
    27.10.2022 12:38

    tu netfliksu lieto? tur nav nekādu opciju “pārvaldīt”.

    Last edited 1 year ago by digitalk
    azad
    27.10.2022 10:07

    Abonēšu 1x gadā, kad iznāks Deive to survive vai pat to neskatīšu šinī platformā, ir citas iespējas redzēt. Skatīties tur pa lielam nav ko. Kā jau jokā teikts, ja nav ko darīt, tad var pameklēt Netflix ko skatīties un iet gulēt.

    Reklāma